Det er allerede fullt med bobiler og noen få campingvogner på den gamle festplassen på Kynnbrua og det blir feiring av 40-års jubileet fra fredag til mandag i pinsen. 

- Vi starter klokka 15.00 fredag 18. mai, og vi avslutter feiringa på mandag på 2. pinsedag. Vi startet opp i 1978 og jeg er nå inne som leder på den 3. perioden. Vi er 8 par som er igjen siden oppstarten i 1978 og disse vil få en utmerkelse under jubileet, sier Åsmund Jacobsen. 

Det er nå 12. året klubben skal være på Kynnbrua. 

-  Vi startet på Svullrya, men der «mistet» vi plassen vår og flyttet da hele det årlige treffet til Kynnbrua. Der er det kjempefint og der er vi garantert heller ikke til sjenanse for noen. Det eneste som finnes rundt, er noen hyttenaboer - men de har aldri klagd på noe støy fra oss, sier Jacobsen. 

- fullt hus hvert år

Det er program hele pinsehelga. 

- Fredag kveld er det et gedigent kaffelangbord til alle som kommer, og det blir kaker og sosialt samvær denne kvelden. Lørdag griller vi til hele gjengen, vi serverer full middag med indrefilet, tilbehør og noe å drikke til. Det blir rundt 220 personer som allerede er påmeldt! På kvelden blir det dans med Odd Arne Sørensen og Mr. Ray, de spiller til rundt klokka 01.00. På søndag er det bingo, hesteskokasting og stort lotteri med trekning på kvelden, sier Jakobsen. 

Treffet på Kynnbrua er like populært hvert år og det ligger på drøye 200 gjester hvert år. 

- Det er fullt i år også, vi har plass til maksimalt 100 enheter. Før var det både bobil og campingvogn, nå er det stort sett bare bobiler. Vi har 110 familier som medlemmer i Solør, rundt 20 av disse er påmeldte. Resten kommer fra hele Norge, de kommer fra Trøndelag, mange fra Bergen, og det kommer mange fra Askim. Til og med presidenten i Norges Bobil og Caravan Club kommer fra Sunnmøre, for å bli med på 40-års jubileet, smiler Jakobsen.