• ÅPEN DAG: Lørdag 22. september blir det Åpen dag hos Mobakk Bil & Service, sier Arne Roger Mobakk.

Mobakk Bil & Service ble startet av Arne Roger Mobakk i 2003, med satsningsområdet bruktbilsalg, bilverksted samt dekk og felger. 

- Jeg jobbet i Oslo på Vaktmesterkompaniet i 15 år, men så ble selskapet solgt og da startet jeg hos Sandeng Maskin på Gjøvik hvor jeg var i 4,5 år. Da ble jeg lei denne pendlinga og ville prøve å få i gang noe her hjemme i Våler.  Da startet jeg med bilsalg, dekk og felger og oljeskift, og etter det har bare «ballet seg på». Nå er det 4 mann på verkstedet og ei kontordame, forteller Arne Roger Mobakk. 

Mekonomen verksted

Mobakk Bil & Service tilbyr mange forskjellige tjenester. 

-  I tillegg til at vi har et topp moderne Mekonomen verksted med EU-linje, bilsalg, salg av dekk og felger, bilrekvisita og alt som har med bil å gjøre. Vi skaffer det meste, smiler Mobakk. 

Et 15-års jubileum skaper tid for litt ettertanke. 

- Det har vært mye jobb, men det hr vært mye moro og. Det har jo gått rette veien hele tiden, og vi har fått en bra kundekrets. Vi har kunder fra Oslo og helt opp til Hamar, det er vi godt fornøyd med. I fjor fikk kjøpt bygget vi holder til, og har nå totalrenovert hele bygget. Vi har bygd på med vaskehaller og ei ny dekklinje. Nå har vi god plass og alt ser lovende ut! sier Mobakk.

Åpen dag  

Lørdag 22. september klokka 1100-1400 er det altså klart for Åpen dag, sammen med brannstasjonen. 

- Folkevognklubben kommer med 7-8 biler og skal ha bilutstilling. Det blir også ei Harley-utstilling og par Corvetter kommer også. Det blir tippekonkurranse, grilling av pølser, brus, is og kaker. Alle er hjertelige velkomne! Vi har bestilt fint vær også, ler Mobakk. 

Spørsmålet er da om Arne Roger Mobakk går for 15 nye år?

-  Jeg tviler, men vi får se! Vi får ta én dag av gangen, men det er ikke noe som tilsier at det skal snu og gå feil vei i alle fall, sier en optimistisk Mobakk.