Braskereidfoss har hatt en god høstsesong, men i årets siste hjemmekamp ble altså Hernes for sterke og vant 0-1. 

- Til slutt kom tapet i en kamp vi har alt å vinne, men måten det skjer på er veldig surt. Frisparkmål i mot på overtid av kampen gjør at vi taper 1-0 og ligger nå som nummer fire på tabellen. Kampen er i og for seg jevn hvor begge lag sliter med å skape de veldig store sjansene. Begge lag har hver sin store mulighet alene med keeper. Vi for vår del er veldig passive første tjue minuttene og i denne delen er det Hernes som styrer, uten å skape de helt store farlighetene. Etter dette tar vi mer over men 0-0 til pause er et fair resultat, sier Fredriksen.

Seiersmål på overtid

Fæssa avslutter sesongen borte mot Ringsaker, og satser på å gi opprykksjagende Grue litt hjelp. 

- I 2. omgang er vi bedre, men Hernes er gode bakover. Det blir mye cornere, men vi får ikke satt Hernes på de store testene. Kampen avgjøres da Hernes scorer på frispark som går via vår mur og i mål på overtid. Med seier hadde vi passert Hernes og tatt tredjeplassen, men hadde det blitt uavgjort hadde vi også klart det med seier i siste kamp. Nå ender vi mest sannsynlig som nummer fire, men en god høstsesong gjør at vi er fornøyde. Dette tapet var det første på 14 kamper! Siste kamp er borte mot Ringsaker som MÅ vinne for å rykke opp. Det er sånne kamper det er moro å spille, og det er i sånne kamper Fæssa er best. Så dere skal ikke se bort i fra at Grue får en hjelpende hånd! smiler Fredriksen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Braskereidfoss - Hernes 0 - 1 (0 - 0)

MÅL: 0-1 Mathias Ingmar Eng (90 min)

Kort: 2 gule til Fæssa og 3 til Hernes. 

Fæssa stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Åsmund Reinholdt Håndstad, Christer Fredriksen, Rudi Steen, Magnus Moen, Jakob Lande, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), René Olsen, Vegard Syversrud og Lars Henning Braskerud.

Innbyttere: Magnus André Sparby Rostille, Petter Været Olsrud, Peder Frisendal Tronstad og Thomas Øiseth.

Neste kamp: 

Ringsaker - Braskereidfoss lørdag 20. oktober klokka 15.00 på Gaupen kunstgress.