• 2 AV 3 MÅLSCORERE: Marius Bekkemoen med kanonscoring, mens Lars Henning Braskerud sørget for utligning rett før pause.

Det ble ingen spesielt velspilt kamp i 4.divisjon avd. 03, mellom hjemmelaget Braskereidfoss og samarbeidslaget Kjellmyra/Flisa 2. Men det var høy temperatur, både på og utenfor banen, og vi fikk se noen fine scoringer!

Bortelaget startet best og allerede etter drøye to minutter gikk de opp i ledelsen. Og hvilken scoring vi fikk se! Marius Bekkemoen tok et frispark fra ca 30 meter, veldig skrått hold. Han fyrte avgårde et skudd med venstrebeinet, som gikk rett i krysset og Fæssa-keeper Karl Emil Libekk rakk aldri opp! Mulig det skulle vært keeper-mat, men vi velger å fokusere på det fantastiske skuddet.

Etter dette var det meget høy temperatur, både på og utenfor banen. Dommer Kristoffersen, fra Ham-Kam fotball, hadde sin fulle hyre med å holde gemyttene rolig. Benken til hjemmelaget fikk tilsnakk allerede etter 7 minutter. ALLE situasjoner ble diskutert, enten det var Fæssa eller bortelaget som fikk frispark. Men det roet seg heldigvis utover i omgangen.

utligning i omgangens siste sekund

Fæssa tok over utover i omgangen, hadde noen halvsjanser og Kjellmyra/Flisa 2 hadde nok med å forsvare seg. Ble liggende veldig langt tilbake, og Fæssa hadde mye ball i 1.omgang - uten at de skapte altfor store sjanser. Men i det 36.minutt fikk Fæssa ballen i mål, men det ble annulert for armbruk. Til store protester! Keeper Mathias Svenneby for Kjellmyra/Flisa 2 hadde mye å gjøre, men var sikker og tok seg av det som kom. Men i omgangens siste sekund, kom utligningen. Fæssa fikk frispark på 20 meter, det ble slått på bakerste stolpe, der var midtstopper Christer Fredriksen og nikket foran mål - der alltid målfarlige Lars Henning Braskerud var på plass og nikket inn 1-1. 

Uavgjort til pause var helt greit, Kjellmyra/Flisa 2 startet best, men Fæssa tok over utover i omgangen.

2.omgangen startet rolig fra begge lag, men Fæssa var farlige på dødballer. Gode innoverskrudde frispark og cornere, skapte store utfordringer for bortelaget. Både etter 52 og 56 minutter hadde hjemmelaget ballen i mål etter corner, men begge ble annulert - til store protester.

Men etter 61 minutter fikk de endelig godkjent scoring. Et innlegg fra Sigvart Melsnes Svenneby på bakerste stolpe, der Robin Rostille hadde løpt seg fri og satte ballen i mål - mellom keeper og stolpe. Fortjent 2-1 ledelse til hjemmelaget!

Kjellmyra/Flisa 2 hadde lite å by på i 2.omgang, de var på noen sporadiske besøk i 16 meteren til hjemmelaget - men det var aldri fare på ferde. Fæssa kontrollerte inn 2-1 og 3 nye poeng. Veldig fortjent etter spill og sjanser.

- veldig skuffet

Etter kampen tok vi en prat med 2 av målscorerne, Fæssa's Lars Henning Braskerud først:

- Dette var en fullt fortjent seier, vi har det meste av spillet. Det er vi som prøver å spille fotball i alle fall, og det var en god 2.omgang. Men målet til Marius var veldig fint da! smiler en raus Braskerud.

Bortelagets Marius Bekkemoen var ikke like fornøyd:

- Nå er jeg veldig skuffet, jeg er redd dette var kampen vi mistet plassen i neste års 4.divisjon på. Det er slike kamper vi MÅ vinne i høst, skal vi beholde plassen. Fæssa er gode på dødballer, det visste vi fra før - men vi klarer ikke å demme opp likevel. Det er svakt av oss! Vi skaper veldig lite framover selv, dessverre. Helt fortjent at de vinner. For meg personlig er disse kampene "hat-oppgjør", så det er veldig kjipt å tape. De har ikke større bredde i laget enn oss, men de har spisskompetanse som avgjør kampen, sier en skuffet Bekkemoen.

Men du hadde en vannvittig flott scoring?

- Ja, men det hjelper lite da vi taper. Jeg vet jeg har et godt venstrebein, så det er jo bare å prøve. Det ble jo et bra skudd da, sier Bekkemoen.

Lagoppstillinger:

Braskereidfoss

1 Karl Emil Libekk, 3 Lars Midthjell Gjørven, 5 Åsmund Reinholdt Håndstad, 7 Christer Fredriksen, 23 Magnus Moen, 10 Bjørnar Amundrud, 11 Robin Rostille, 15 Sigvart Svenneby Melsnes, 19 Roger Øiseth Stræte, 6 Vegard Syversrud og 9 Lars Henning Braskerud.

Innbyttere: 12 Aleksander Steen Steinkjer, 2 Jan Arne Haugen Evensen, 4 Kim Håkon Kjernlie, 8 Henning Amundrud, 14 Magnus Rostille, 16 Even Engø og 20 Rene Olsen.

Kjellmyra/Flisa 2

1 Mathias Svenneby, 2 Robert Langmoen, 8 Ole Kristian Myhre, 13 Ruben Kristiansen, 26 Bendik Ommang-Engen, 6 Kristian Skolegården, 11 Marius Bekkemoen, 23 Stig Bjørneseth, 9 Mehdi Khan, 10 Fredrik Vestby Midtsundstad og 17 Andreas Lundgren.

Innbyttere: 22 Vebjørn Espeland, 3 Håvard Maribo Holtet, 7 Sander Tyskeberget Fosseid, 15 Fredrik Qvist Jacobsen, 16 Andre Jonsrud Bekkemoen og 19 Emil Gulli Lauten.