• ÅPNINGSTALE: Driftsjef Frode Stensrud holdt åpningstale og fortalte litt om historien til bygget hvor Extra holder til.
  • ANSATTE GLEDER SEG: Her noen av de ansatte, med butikksjef Tor Andre Kalgård i bakgrunnen.
  • UNDERHOLDT MED SANG: Barn fra Myrsnipa barnehage underholdt de mange frammøtte med fin sang.

Torsdag var det høytidelig åpning ved driftsjef Frode Stensrud og sang av barn i Myrsnipa barnehage. Ved selve snorklippinga fikk butikksjef Tor Andre Kalgård god hjelp fra barnehagen, og kundene strømmet til på åpningsdagen.

- Vi har en god beliggenhet sentralt på Flisa, bygget har huset butikker som Domus, Mega og nå Extra. Det er i dag nesten 95 år siden Flisa samvirkelag ble åpnet, og nå åpner vi altså en moderne lavprisbutikk som heter Extra. Eieren Coop Innlandet har investert rundt 6 millioner kroner, for å gi medlemmer og kunder en ny flott butikk, med nytt flott inngangsparti mot nord og med god parkering. Denne butikken har et vareutvalg som er bredere enn våre konkurrenter, med hele 5.500 artikler. Butikken har et godt utvalg i ferskvareprodukter, lunsjprodukter, og sunn mat med blant annet en salatbar, sier driftsjefen.

flyttet på alle reoler

Butikken ble stengt for omgjøring 5.november, og ble etter i herdig jobbing, klar til åpning torsdag.

- Nå strømmer det på med kunder, så dette er vi godt fornøyd med. Vi har flyttet på absolutt alt her inne, alle reoler er flyttet, vi har lyssatt butikken på nytt med ny belysning, så hele butikken er endret. Det er investert 6 millioner, med nytt inngangsparti mot nord, nytt fellesareal, og det ble en stor og fin butikk. Det blir fortsatt inngang i begge ender på butikken, den gamle inngangen er der fortsatt, forteller butikksjef Kalgård.

Mange har lurt på hva som skjer med den populære ferskvaredisken:

- Som nevnt under åpningen, så har vi et stort utvalg med over 5.500 varer. Mye av styrken til Extra er på ferskvare, der har vi økt antall artikler, mens vi har redusert noe på tørrvare. Vi stiller nå med større utvalg, spesielt på middager. Mange vil kanskje savne den forrige ferskvaredisken vår med bemanning, men vi har fortsatt kokken på plass, vi har varmeskap, vi tilbyr lunsjretter og ferske reker i egen disk. Fisken vi hadde i løsvekt tidligere, er nå ferdig pakket og vi prøver å tilnærme oss så langt vi kan i forhold til det vi hadde tidligere. Og vi håper kunden setter pris på det, forteller Kalgård. 

De ansatte fikk mange spørsmål om hvor de forskjellige varene fantes på åpningsdagen, men det vil nok gå seg til bare de blir kjente med den nye Extra-butikken på Flisa.