Luisa Arango er designer for Tagyourshoes og står på stand ved Fargerike under Solør Mart´n. Hver sko kommer med en god gjerning som kjøperen kan gjøre, den er sydd nede i skoen. Dette er gjort for å inspirere kundene til å gjøre gode gjerninger. Et av målene til Tagyourshoes er nettopp å gjøre verden til et snillere sted.

- Vi designer sko som gjør kundene våres glade, forteller Luisa.

Kundene er inspirasjonen

Det er kundene som er inspirasjonen til skoene. Det å lage sko som kan gjøre hverdagen bedre og enklere for kundene. Hele prosessen er godt gjennomtenkt og lang. Det brukes rundt 10 måneder fra de starter å tegne til det blir en ferdig sko.

- Alle skoene våres er godt gjennomtenkt, og vi legger inn mye arbeid i alle skoene våres, så vi er veldig stolte av hele kolleksjonen, sier en smilende Luisa.

Like mye sosialt som jobb

Det er ikke bare jobb å ha stand under Solør Mart´n. Det blir en helt annen måte og kunne sosialisere med kunder på. Få tilbakemeldinger og å hjelpe kundene på en ny måte.

- Vi er veldig stolte av å være fra Flisa, og mart´n er et sted hvor vi kan få vist frem skoene våres, men også snakke med kundene, forklarer Luisa.