Lørdagen bød på fint vær, mens søndag var det mer varierende vær. Det skapte litt utfordringer for både arrangøren og førerne. 

- Det skulle vise seg at lørdagen bød på utfordringer der vi gjorde feil dekkstrategi på tidstreningen og jeg kjørte inn til en 5 tid. Med dette så måtte jeg starte i 3. startspor og det skulle bli trangt inn i første sving, men jeg kjørte meg inn til en 4. tid. Det samme skulle skje i andre omgang også, og det ble nok en 4. tid. Rundetidene var gode da jeg fikk kjøre alene, men rallycross handler om å få en god start også. I tredje omgang kom jeg ut som nummer to, men i andre sving stoppet bilen sånn plutselig og det endte med brutt omgang. En liten bagatell som en hovedstrømsbryter skulle stoppe meg i tredje omgang og derfor måtte jeg ha en god tid i fjerde omgang som skulle kjøres på søndagen, forteller Espen Isaksætre. 

- endelig klaffet det

På søndagen kom det veldig mye regn og det endte med at løpet ble noe forsinket.

- Det skulle vise seg å bli en bra omgang: bestetid og med det var jeg kvalifisert til andre startspor i A-finalen. I A-finalen fikk jeg til en god start og der ledet jeg ifra start til mål - med det kunne teamet bryte jubelen løs etter mye hardt arbeid. Dette var første seieren på to år og endelig skulle det klaffe! smiler en fornøyd Espen Isaksætre.