• GROMBILEN: I sin Citroën Saxo går det unna i rallycross for Espen Isaksætre.

Etter en lang sommerferie, var det tid for ny NM-runde i rallycross på Bollandsmoen på Melhus for Isaksætre motorsport.

Espen Isaksætre kjører for KNA Solør i Supernasjonal klasse 1 og hadde en ledelse i NM på 16 poeng før helgen.

- Jeg fikk god følelse allerede på treningen med bilen, etter vi hadde gjort litt på oppsettet på bilen etter en test. I første omgang fikk jeg en litt dårlig start, men kom ut som nummer to ifra start. Denne plassen kom jeg i mål også og dette resulterte i en andre tid. Denne omgangen var det tørt, mens til andre omgang begynner regnværet. Jeg er kanskje bedre til å kjøre på regn enn på tørt. Her fikk jeg en god start, beholdt ledelsen fra start til mål og dette resulterte i en bestetid. Det samme skjedde i tredje omgang og følelsen på banen var god. Fikk nok en bestetid i tredje omgang og det var klart at jeg var klar for A-finalen før siste omgang var kjørt, forteller Isaksætre.

beste startspor i a-finalen

Søndag skulle det kjøres en trening, en omgang og A-finale. 

- Vi gjorde litt om på oppsettet igjen og følelsen på trening var veldig god med det nye oppsettet. Det viste seg i fjerde omgang at det vi hadde gjort, var riktig. Det resulterte i nok en bestetid og tre ekstra poeng i NM sammendraget! Derfor skulle jeg stå i første startspor i A-finalen. Fikk en veldig god start i A-finalen og klarte å holde denne ledelsen fra start til mål. Hadde litt problemer underveis med en bane som begynte å bli litt oppkjørt, men det holdt, smiler Isaksætre.

Neste NM-runde, som er den 5. runden, er på Finnskogen 2-3. september og arrangør er KNA Solør Motorsport.

- Etter denne helgen leder vi nå NM med 24 poeng ned til nestemann, før neste NM-runde som blir kjørt på hjemmebane. Håper på å se mye publikum der! Jeg vil gjerne takke teamet mitt også, ettersom jeg går på skole - hadde gjort klart ALT til jeg kom på banen, sier en meget fornøyd NM-vinner.