Debut-helgen for Helt Ville Dager i Gjesåsen, nærmer seg med stormskritt. Kun få dager dager før arrangementet går av staben, ser det ut til at værgudene er på lag med arrangørene. 

- Det ser relativt bra ut. Værvarselet sier temperaturer godt over 20 grader og for det meste sol. De ringte meg fra Ringnes i dag og spurte om jeg hadde sett værmeldinga. De kunne fortelle at de var tilgjengelige for å kjøre ut ekstra forsyninger til oss på lørdag, om vi trenger det, smiler Berg. 

ÅPNER SKANSENE

Fredagen starter med seminar for næringslivet, med flere kjente foredragsholdere. 

- Klokka 12 på fredag er det tid for åpning av skansene, Det er rotary som har stått for restaureringen, og har satt i stand skansene. Det blir en flott markering med kanoner og hester, sier han.

Billettsalget til årets dager går unna som bare av det, og Berg oppfordrer folk til å sikre seg billetter i god tid. 

- Billettsalget har begynt å ta seg opp skikkelig. Det er litt vanskelig å si hvor mange som kommer, men at det blir mye folk. Det er vi helt sikre på, forklarer han. 

MYE FOR BARNA

Berg er godt fornøyd med programmet som har aktiviteter for alle aldersgrupper. 

- Det finnes ingen gode grunner til å sitte hjemme. Solør-kvelden på lørdag er noe alle med å få med seg. I tillegg oppfordrer vi alle med unger til å ta seg en tur mellom 10 og 14 på lørdag. Da har vi gårdsleker med Ole Marius Sillerud. Han tar med seg de velkjente Melby-lekene til Skansen, forteller Berg.

Senest i dag fikk også arrangørene bekreftet at maskinutsillingen er fullsatt, også hit er det ventet mye folk. Hele programmet for Helt Ville Dager, finner du her.