Med 4 kamper på rad med tap, ble det endelig en seier igjen for Hof.

- Hof har stanga skikkelig de siste rundene, med noen skikkelig ufortjente tap. I går kveld kom seieren, og heldigvis var den fortjent! Selv om vi vinner 6-2, så er det en del utfordringer å ta tak i. Dårlig oppmøte på treninger og mye skader/jobb/skole, dette resulterer i for dårlig form hos for mange og lite motivasjon hos flere. Slik er det i 6.divisjon, og vi har alltid hatt gode og dårlige perioder. Jeg håper at seieren i går kan være med på å snu den dårlige trenden til noe positivt, hvor vi kan bli 15-20 spillere på treninger igjen, sier Fredrik Gottenborg Larsen. 

8 målpoeng fra spissene 

To «gamle» kjente var produktive foran mål mot Fjelltun. 

- Magnus Bjørneseth og jeg spilte spisser i går, og det ga full klaff! Vi leser hverandre meget godt, og vet hvor vi har hverandre etter flere sesonger sammen i Flisa og Kjellmyra. Magnus er en humørspiller, men jeg vet at når han er i form og humør, som i går, så er han «hel ved» og en jeg personlig fungerer meget godt med. Vi har to scoringer og to assist hver. Thomas Skolegården må også dras fram, som er kaptein for kvelden, da Bjørnar Skogheim ute med skade. For hans enorme spillestil, hvor han viser muskler. Flere av målene kommer av at han er tredje sist på ballen, hvor han har gjenvunnet ball, drar av noen Fjelltun-spillere og spiller opp en av spissene. Han har også en fin scoring! smiler Gottenborg Larsen.

Det var flere som imponerte Hof-treneren mot Fjelltun. 

- Ivan Njålsson sliter også med et kranglete kne, men kom inn de siste 10 minuttene, og ikke overraskende scorer han kveldens siste mål. Han er en joker som alltid dukker opp da vi trenger det. Moro er det også at keeperne Vebjørn Espeland og Ole Sorknes som står en omgang, hver viser fremgang. Mer ute i feltet, gir sjelden eller ingen returer fra skudd og er mer involvert i spillet enn tidligere. Ellers leverer gutta god innsats utifra at mange ikke har trent nok de siste ukene, fortsetter han. 

Lokaloppgjør neste

Neste kamp for Hof er mot Vaaler på Sundenga.

- Her må det vel sies at Vaaler er favoritter. Jeg har vært å sett på en del kamper i avdelingen vår, og det er ingen tvil om at Vaaler-gjengen trener mye. Et godt organisert lag med mange gode enkeltspillere! Hoffera skal som sagt før sesongen, bite godt ifra seg og være en tøff motstander uansett hvem vi spiller mot. Da vi ser tilbake på tapene våre, ville vi vært der oppe å kjempet, med litt stang inn i stedet for stang ut. Håper på masse folk førstkommende mandag! avslutter Gottenborg Larsen.

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Fjelltun 6 - 2 (2 - 1)

MÅL: 0-1 Runar Nordheim (23), 1-1 Fredrik Gottenborg Larsen (36), 2-1 Magnus Bjørneseth (39), 3-1 Thomas Skolegården (46), 4-1 Gottenborg Larsen (48), 5-1 Bjørneseth (62), 5-2 Martin Tovseth (81), 6-2 Ivan Njålsson (88). 

Kort: ingen

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Daniel Sjørbotten Skasberg, Henrik Ba Sparby Skjæret, Einar Løvmo Lie, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården (kaptein), Even Hedstrøm, Mattis Lie Melsnes, Magnus Bjørneseth og Fredrik Gottenborg Larsen.

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Bjørnar Aasen Skogheim, Lasse Moen, Andreas Hansen Beck, Svein-Magnus Lommerud, Karl Even Korbøl, Ivan Vidarr Njålsson, Håkon Beck og Patrick Krav Hammeren (strøket).

Neste kamp: 

Hof - Vaaler mandag 9. september klokka 18.00 på Sundenga