• FLOTT SCORING: Erlend Karlsen satte inn 1-0 på en herlig scoring (Arkivfoto).

Kristen Ommang-Engen er midlertidig tilbake i trener-teamet til Flisa fotball, og det ga resultater allerede i første kamp. 

- Dette var forløsende! Til sammen har det vel lettet 110 kilo på spillerne, 10 kilo pr spiller! Vi har fått inn Kristen denne uka, og det har blitt jobbet veldig godt gjennom hele uka med blant annet struktur. Det ser vi igjen i kampen i dag, selv om det blitt spennende på slutten. Endelig bikket det vår vei, og det hjelper med litt nye stemmer i garderoben. Det er små marginer og ofte småting som skal til for at det skal vippe i riktig retning, sier en meget fornøyd Ole Rimmereid. 

Verdifullt med erfaring

Lørdagens seier er kanskje starten på ei seiersrekke, for et lag som virkelig trenger poeng framover. 

- Nå skal vi jobbe like godt neste uke og få en seier mot Reinsvoll hjemme neste helg, så ser det fort litt lysere ut. Det er ikke så mye som skal til, men det er tungt å snu en dårlig periode som vi har vært inne i. Det krever en del, men vi håper nå at «lokomotivet» skal rulle framover. Kristen blir med noen uker til, det er verdifullt for både spillere og oss andre i trener-teamet, sier Rimmereid. 

Dagens kamp ble både jevn og spennende. Flisa fotball gikk opp i 1-0 etter et glimrende skudd av Erlend Karlsen, før MBK Domkirkeodden utlignet på straffe. Det var absolutt ingen straffe, men det luktet kompensasjon lang vei, etter en situasjon litt tidligere hvor det absolutt burde blitt dømt straffe! Slik sett gikk det opp i opp, men det er tungt for et lag i motgang med ei feildømt straffe i mot. 

Seiersmål rett før slutt

Etter pause gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget, da MBK Domkirkeodden gikk opp i ledelsen ved Øyvind Melgalvis etter corner. Sindre Fjellberg Pedersen har scoret mye i treningskamper i vinter, og endelig ble det scoring i serien også! Etter et raid fra midtbanen, satte han enkelt inn 2-2 og ny spenning i kampen. Det vippet fram og tilbake resten av kampen, men rett før slutt satte den tidligere Hof-spilleren Almantas Doreika inn seiermålet etter en aldri så liten keepertabbe. Da var det full jubel ute på banen og trenerbenken!

- I dag fikk vi det kampbildet vi var ute etter, vi fikk ligge kompakte. Domkirkeodden er absolutt ikke noe dårlig lag, de har masse spisskompetanse og raske spillere. Det fikk vi utnyttet mye bedre i dag, enn vi har fått til i tidligere kamper. Dette har vi også jobbet spesifikt med gjennom uka og denne seieren smakte utrolig godt, smiler Rimmereid. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - MBK Domkirkeodden 3 - 2 (1 - 1). 

MÅL: 1-0 Erlend Karlsen (13), 1-1 straffe Christopher Wergeland Snekkevik (36), 1-2 Øyvind Melgavis (55), 2-2 Sindre Fjellberg Pedersen (59), 3-2 Almantas Doreika (89). 

Kort: 1 gult til MBK Domkirkeodden. 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Almantas Doreika, Simen Nordli Ruud (Bjørnerud fra 46), Torkil Moberg (kaptein), Jørgen Aaserud (Maribo Holtet fra 55), Mats Nygården Hanstad, Erlend Karlsen, Simon Anders Salen Aune (Noori fra 74), Kristian Skolegården, Oliver Banken Sandberg og Sindre Fjellberg Pedersen (Simengård fra 78).

Innbyttere: Truls Tangen Frogner, Marcus Langfoss Bjørnerud, Sebastian Østensen, Anders Berger Simengård, Håvard Maribo Holtet, Noa Andre Mathisen og Sifatullah Noori.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Reinsvoll søndag 16. juni klokka 15.00 på SolørRadioen Arena.