• FORNØYD: Magnus Mo Opsahl er leder i Grue bygdeungdomslag, og fornøyd med helgas fylkesstevne. (Arkivfoto).

I mange måneder har Grue bygdeungomslag forberedt fylkesstevnet som ble arrangert i helga, og tilbakemeldingene fra de besøkende har bare vært positive. Det gleder leder i lokallaget Magnus Mo Opsahl.

- Dette har gått over all forventning. Vi har hatt mye god dugnadshjelp før, under og etter. Det har vært god stemning, og mye fin ungdom på besøk her i Grue, sier Mo Opsahl til iSolør.no.

Det var 120 påmeldt til stevnet, men under den åpne festen med 5'Lights og Spelloppmaker lørdag kveld kom det langt flere.

- Vi var 340 på festen lørdag, og det er vi godt fornøyd med. Folk så ut til å kose seg, sier Mo Opsahl.

Populære tevlinger

Under fylkesstevnet til bygdeungdomslaget er det mange konkurranser, og disse tevlingene engasjerer både de kvinnelige og mannlige besøkende. Noen tevlinger er kanskje mer publikumsvennlige enn andre.

- Swingtevlinga er kanskje den som flest vil se på. Det er jo et veldig profesjonelt nivå på de som danser swing hos oss, smiler Mo Opsahl.

Selv var han sliten etter mange dager med hard jobbing i helga, men likevel ser han ikke bort fra at lokallaget i Grue kan ta på seg å arrangere flere slike stevner i tiden som kommer.

- Men det blir kanskje ikke noe neste helg, ler Mo Opsahl.