• 70-TALLET: Ane Hopteigen (fra venstre), Hanna Osrønningen, Elsa Mortensen, Vebjørn Kjølen Vigaard, Peder Johnsen og Alexander Ottosen spilte godt i en klassetime hentet fra 70-tallet.
  • OL-FLOKA: Populær dans blant de i salen da OL-floka ble fremført. Rådmann Lars Arne Oldernes, ordfører Lise B. Svenkerud og skolefaglig rådgiver Dagrun Gundersen deltok.

Det hele startet med en allsang hvor alle av de om lag sytti eleven ved skolen deltok. Åpningssangen er i likhet med avslutningsnummeret skrevet av Kjell Erik Rostille og Eileen Finstad.

Etter at den Abba-inspirerte låta var over fulgte klassene opp med hver sin bit hvor de hadde tatt for seg hvert sitt tiår.

Det som startet med Beatles og sekstitallet ble avsluttet med en hit fra 2016, og da var det selvsagt Markus og Martinus med «Elektrisk» som ble sunget for full hals.

Det var ikke bare sang, men også små sketsjer fra klasserommene og man kunne se utviklingen i alt fra det sosiale etter skoletid, til hva som foregikk på skolen for seksti år siden. Dette var treffende gode poenger, og det var mange i salen som var gamle nok til å ha opplevd alle tiårene, og lo av full hals.

OL-floka fikk alle til å reise seg

Selv om ingen av elevene kan huske når OL-ilden ble tent i Lillehammer vinteren 1994, var de allikevel meget godt forberedt da de danset og sang OL-floka, og fikk med seg samtlige i salen på en stemningsfylt sving.

Til og med Våler-ordfører Lise Berger Svenkerud ble avslørt som en habil danser, da hun sammen med rådmann Lars Arne Oldernes og skolefaglig rådgiver Dagrun Gundersen rykket i dansefoten.

De var kanskje glade for at det var OL-floka og ikke skole-floka som skulle løses denne dagen.

Høydepunktet i forestillingen var allikevel avslutningsnummeret hvor elevene avsluttet med å løfte taket med en flott sang hvor de fikk frem et stikk til de folkevalgte i salen om at de ønsket videre bruk av Nordhagen skole, men at dette mest sannsynlig var det siste jubileet som feires innenfor veggene på skolen.

Og selv om elevene gjorde sitt for å vise frem skolen og et godt miljø, er det til syvende og sist ikke de som kan avgjøre skolens fremtid. Dessverre vil nok mange si.