Solør Sportsfiskeklubb gjentar foredragssuksessen fra tidligere år, og håper mange tar seg tid til denne lærerike og sosiale kvelden. Bytte og salg av fiskeutstyr er nytt denne gangen.

- Dette er en perfekt mulighet om man ønsker seg billig fiskeutstyr til god kvalitet. Flere av de ivrigste sportsfiskerne i Solør har med seg ulike varer. Det blir også salg av fullt oppdatert fiskeutstyr som selger kun på grunn av plassmangel, sier Rolf Magnus Grenberg.

Det blir også holdt foredrag som setter fokus på gjeddefiske med bruk agnfisk. Det blir en del bilder og filmer fra sesongen som har vært. Litt om hvordan man kan forbedre sitt gjeddefiske.

- Denne kvelden er for alle som ønsker å komme. Det finnes sikker mange der ute som har vært eller er fiske-interessert som ønsker å bli kvitt noe utstyr som ligger. Vi mener denne kvelden er en fin mulighet for å få tak i godt oppdatert fiskeutstyr til en billig penge, sier Grenberg.

lære mer om gjeddefiske

Det er stor fiskeinteresse her i Solør, og gjeddefiske har en lang historier her i Solør. Grenberg er opptatt at vi skal bruke det fiske vi har rundt oss, så slipper vi å sitte i bil i flere timer. 

- Jeg kommer til å prate mye om hvordan jeg bruker kart til å finne de perfekte steder som jeg planlegger å fiske. Jeg kommer ikke til å gå ut med konkrete plasser, men tips til hvordan du kan se etter plassene dine, forteller Grenberg.

Det er gratis inngang formedlemmer, og det koster 100 kroner for dem som ikke er medlem i Solør Sportsfiskeklubb. Det blir mulighet til å melde seg inn om du ønsker det.