Når Finnskogen Jakt- og Strengelag står på scenen lørdag i Rådhuskinoen Kulturhus kan det være for siste gang. Bandet har nemlig ingen planer om å innta landevegen igjen, men de som husker låtene kan få mulighet til å oppleve bandet igjen nå.

- Den siste spillejobben for Finnskogen Jakt- og Strengelag var på Tømmerfløtivalen i 2008. Vi har ikke noe nytt materiale, men har en 12-13 låter vi har planer om å spille på lørdag, sier Emil Rundberget i Finnskogen Jakt- og Strengelag.

Mobakk deltar også

Hege Cesilie Mobakk har gjennom Facebook avslørt at hun også skal gjøre en opptreden i Rådhuskinoen på lørdag, og det er all grunn til å tro at hun skal bidra med sin nydelige stemme i låta «Sæmmarsvise frå Gjesåsen».

- Dette blir en engangsgreie. Det er artig å børste støvet av gamle låter, og det gikk rykter om en heidunrande fest. Hadde det ikke vært for at Spelloppmaker inviterte oss til å bli med hadde vi ikke gjort det. Vi tror på bra stemning, sier Rundberget.

Sindre Kløften har ikke helt oversikt over hvor mange billetter som er solgt, men vet at det begynner å røre på seg. Han har tro på at alle 430 billettene blir solgt til lørdagens arrangement.

- Dette blir en skikkelig Solør-fest med Rævkroklosjen, Finnskogen Jakt- og Strengelag, Spelloppmaker og en trubadur som runder av kvelden, sier han.

Med StreetMeet ute i gatene på Flisa samtidig ligger det an til en meget godt besøkt lørdagskveld på Flisa.