I en årrekke har SolørRadioen kjørt adventskalender fra 1. til 23. desember. Slik blir det også i år, men konseptet er endret noe.

- Ja, i år har vi bestemt oss for å inkludere iSolør.no og Facebook i kalenderen. Nytt av året er at folk ikke kan vinne gavekort selv, men at de skal foreslå hvem som fortjener å vinne gavekort, sier Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen.

Før var det nemlig slik at folk hver dag kunne vinne gavekort på 500 kroner fra ulike forretninger i Solør. Gavekortene er fortsatt med, men nå handler det om å glede andre.

- Mange kjenner sikkert folk som fortjener en oppmuntring i førjulstiden, og da tenkte vi det kunne være en fin idé å kjøre konkurransen på Facebook slik at folk kunne nominere vennene sine til å vinne, sier Brandett.

Mange år med kalender

Hvor mange år SolørRadioen har kjørt kalender husker han ikke, men det er mange.

- Dette var vel noe Radio Østlendingen dro i gang i sin tid, og så har konseptet blitt forandret litt gjennom årene. Kombinasjonen radio, iSolør og Facebook har i veldig tro på. I tillegg til at butikkene gir bort gavekort hver dag kliner de også til med noen skikkelig gode tilbud. Her gjelder det å følge med, smiler Brandett.

Selve sendingen på radioen er hver dag klokka 07.30 og 15.30, og vinneren kåres i sendingen påfølgende dag.

- Vi er spente på deltakelsen, og håper mange solunger vil bli med, smiler Brandett.