• FIKK MED FOLKET: Sputnik og kona Vivian fikk folket med seg på allsang under lørdagens konsert.
  • FANSEN KOM: Mange trodde først det var Sputnik selv som kom i denne lastebilen, men det viste seg at det var én av Sputniks største fans som hadde kjøpt den.
  • SERVERTE: Emil Myrvang bidro i oppdelingen av bjørnekjøttet som ble solgt lørdag.

Det var stor stemning og flott vær under årets utgave av Helt Ville Dager. Arrangørene melder om like godt besøk i år som i fjor, og omsetningen har også vært på samme nivå.

- Da vi dro i gang bestemte vi oss for å kjøre to år med arrangement før vi skulle evaluere det. Dette er vanvittig mye jobb, men jeg blir vel overrasket om vi ikke fortsetter med Helt Ville Dager, sier Knut Arne Gjems.

I fjor var det rundt 1.000 besøkende på fredagen og rundt 1.500 på lørdagen. I og med at Helt Ville Dager ble utvidet med én dag har nok totalbesøket vært høyere i år.

- Alt har gått veldig bra, og vi er veldig fornøyd. Med så mye folk innom må vi si at dette gikk fint. Vaktene melder om bra stemning, og bortsett fra en ørtæva fredag vet ikke jeg om noe tull, sier Gjems.

Fikk signert truse

Da komiteen skulle i gang med planleggingen av årets Helt Ville Dager diskuterte de hva som kunne være helt vilt, og kom frem til at en Sputnik-konsert ville vært ganske vilt. Det ble ikke noe mindre vilt av at Sputnik selv ropte opp Tom André Kolstad som hadde møtt opp i Sputnik-truse på konserten.

- Kom hit og stå her gjennom hele neste sang, sa Sputnik, og Tom André fulgte oppfordringen.

Etter sangen ble det selvsagt signert truse til stor applaus fra salen, og etter konserten var det salg av Sputnik-truser for andre som ville ha det.

Selv er Gjems storfornøyd med Solør Grand Prix delen av dagene. Her hevdet mange lokale artister seg, og Gjems synes opplegget fløt veldig bra.

- Artig er det også å se at det blir et generasjonsskifte utpå kvelden. Vi har ikke de samme gjestene klokka 23.00 som vi har klokka 17.00. Så her er det noe for alle, smiler Gjems.