Solør Futsal søkte før sesongen om å få spille i Oslo fotballkrets og fikk det innvilget. Det ingen fra kretsen fortalte, var at de ikke var berettiget til opprykk hvis de skulle vinne serien. 

- Vi fikk dessverre ikke muligheten til å spille om opprykk, ettersom vi var et lag fra Indre Østland fotballkrets (IØFK) som spilte i Oslo. Vi fikk skriftlig beskjed om at vi måtte spille i 3. divisjon fra høsten av. Da var vi i kontakt med IØFK for å sjekke hvilket tilbud de hadde til oss, men de hadde ikke bestemt seg foreløpig. Nå har de bestemt at det blir serie i IØFK, men vi vil helst være i Oslo da det er en bedre sportslig matching for oss, forteller leder i Solør Futsal, Kristoffer Myrvold. 

For litt siden fikk trener Per Kristian Wenstad en telefon fra Oslo fotballkrets med gode nyheter. 

- Ja, de ringte Per Kristian og sa de hadde snudd i saken, og at de tilbyr oss plass i 2.divisjon i Oslo med muligheter for opprykk. Jeg vet ikke helt hva som er bakgrunnen for at de har snudd, men det var gode nyheter for oss! sier Myrvold. 

- vi går selvsagt for opprykk

Solør Futsal har jobbet knallhardt for å få forståelse for det de mener er dårlig behandling av både Oslo fotballkrets og IØFK. 

- Vi har hatt de samme forpliktelsene, men ikke de samme rettighetene. Det synes vi var veldig rart, men NFF avviste anken vår etter bare én time - så det var ikke mye hjelp å hente der heller. I skrivet fra Oslo fotballkrets står det at NFF endrer sine turneringsbestemmelser, så lag fra andre kretser har mulighet for opprykk. Jeg stiller meg litt tvilende til det, men jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Vi er uansett veldig fornøyd med at det har løst seg, sier Myrvold. 

Dette betyr at planleggingen går for fullt mot den kommende sesongen for Solør Futsal. 

- Ja, og vi går selvsagt for opprykk! I fjor hadde vi vel 2 uavgjorte kamper og resten seire, så noe annet enn opprykk bør vi ikke tenke på. Vi hadde vel nesten 100 plussmål, så vi føler at vi hører hjemme på et høyere nivå enn 2. divisjon. Vi hadde et lite generasjonsskifte før fjorårssesongen, så nå blir det gøy igjen! avslutter Kristoffer Myrvold.