• KJEGLEFALL: Det er viktig å kunne vite hvordan kjeglene er satt opp. da er det lettere og forstå hvorfor en kjegle står igjen.

Lørdag er det grunnkurs i bowling på Flisa, og det skjer hos Bowlinghallen Solør. Det er totalt 18 plasser på kurset, og per dags dato er det påmeldt 10 personer. Du trenger ikke å ha eget utstyr, for hallen har et stort utvalg av sko og bowlingkuler som du kan låne. 

- Kurset vil inneholde helt grunnleggende bowlingtrening, du vil lære deg hvordan du skal gå og slippe kula, sier Gjermund Mathiesen.

Det vil være to trenere som skal holde kurset, og begge treneren er utdannet trenere innen Olympiatoppen sitt treningsprogram. Gjermund Mathiesen er utdannet trener 2 og Knut Atle Skoglund er utdannet trener 1. I Norge er trener 3 det høyeste trener kurset du kan ta. 

Smart å lære riktig

- Det er viktig at vi startet å lære oss bowling riktig. Da jeg sier riktig mener jeg grunnleggende tekniker. Skulle du lære feil på egenhånd og måtte endre på dette i senere tid, vil det kreve mer trening, sier Mathiesen.

Kurset varer fra klokka 11.00 til 14.00 lørdag.

- Skulle det være et stort engasjement rundt kurset og det er ønsket med flere kurs vil vi selvfølgelig ha flere kurs nærmere sommeren og på høsten, sier Mathiesen.

Kurset gjelder alle nivåer, men passer best for de som vil lære seg det grunnleggende innen bowling. Påmelding til kurset skjer i resepsjonen hos Bowlinghallen Solør eller via telefon.