• SER FRAMOVER: Kristen Ommang-Engen og Flisa fotball ser allerede framover mot neste sesong.

Prestasjonen har variert gjennom hele sesongen for det unge Flisa-laget. Det ble 5 seire, 3 uavgjort og 14 tap. Målforskjellen endte på 25-66 og det var bare Ridabu som endte på sisteplass som scoret færre mål. Flisa fotball slo blant annet Lillehammer som endte på 2. plass og Sander på 4. plass. 

Hjemmekampen mot lørdagens motstander Faaberg i juni endte 0-4, men det ble ingen revansje i sesongens siste kamp. 

- I 1. omgang ligger vi godt i struktur og vi tvinger Faaberg til å slå mye langt, og de ender opp med å bli upresise og frustrerte. Faaberg gjør noen gode grep i pausa hvor de drar backene sine høyt og et anker ned mellom stopperne i frispillingsfasen, noe som gjør at vi får mer trøbbel med å demme opp. 1 straffemål i mot etter timen og en corner på overtid gjør at det ender 3-0, forteller Kristen Ommang-Engen i Flisa fotball. 

- godt fornøyd med å holde plassen

Etter nedrykket i fjor, ble det et stort generasjonsskifte i Flisa fotball. 

- Som i hele år slipper vi inn for enkle mål som handler om valg, besluttsomhet, robusthet og posisjonering. Disse tingene er den viktigste lærdommen inn mot neste år. Sett i lys av at vi har startet alle kampene i år med 5-7 juniorer og 1-2 guttespillere er vi godt fornøyd med å holde plassen og vi har hatt fokus på utvikling og bygge for neste år, sier Ommang-Engen. 

Flisa fotball har allerede startet planleggingen av neste sesong. 

- Det er masse spennende på gang inn mot neste år! Folk fra dagens stall er allerede klare, nye spillere er allerede klare, og alle unggutta våre har lært masse gjennom året ved å møte gode seniorlag. Vi ønsker å takke alle sponsorer, støttespillere og publikum for i år og sånn det ser ut nå vil 2019 bli et veldig godt år for Flisa Fotball. Vi er fortsatt det beste laget mellom Elverum og Kongsvinger og det eneste laget på øverste nivå i Lokalfotballen (nivået over oss spilles på landsbasis), smiler Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA:

4. divisjon avdeling 02

Faaberg - Flisa fotball 3 - 0 (1 - 0)

Flisa fotball stilte med følgende tropp: 

Anders Flismyren Helland, Torkil Andre Moberg, Ole-Gunnar Kjos, Aleksander Danielsen, Andreas Håbakk, Oliver Banken Sandberg, Sebastian Østensen, Simen Nordli Ruud, Oliver Anseth Enger, Jonas Aurland, Marcus Langfoss Bjørnerud og Kristen Ommang-Engen.