• ROSA: Selvsagt var det også en rosa traktor med, og den var populær både blant jentene og guttene, her er det Theodor Sætereie Moe som har kjørt av veien.
  • KONSENTRERT: Lucas Rauken Johnsrud hadde ikke tid til å se på fotografen, men konsentrerte seg om kjøringa.
  • «JULENISSER»: Stein Skyrudsmoen fra Felleskjøpet og Ivar Lauten fra Lions hadde den takknemlige oppgaven med utdeling av traktorer til Tjura barnehage.

Lions Grue deler hvert år ut gaver eller penger til mange gode formål, og mandag var det Tjura barnehage som fikk utdelt 5 leketraktor. Lions delte ut gavene i samarbeid med Felleskjøpet på Kirkenær. 

- Vi fikk en søknad fra barnehagen, og den ble behandlet og godkjent i styret vårt. Vi tok kontakt med Felleskjøpet på Kirkenær og inngikk en avtale med de om kjøp av nye traktorer. Vi ser jo at ungene allerede er i gang og dette er noe av det mest populære vi har gjort på lenge, smiler Ivar Lauten. 

Deler ut gjennom hele året

Det er mange som nyter godt av tildelinger fra Lions i Grue. 

- Vi har vært med og sponset treningsapparater i Bedrings vei blant annet, og til barnehagen på Namnå tidligere. Det er bare å sende oss en søknad om midler, vi deler ut gjennom hele året og det er ingen spesifikk søknadsfrist. Det kommer en god del søknader til oss i løpet av året, og antall søknader har steget betraktelig de siste årene. Våre midler kommer blant annet gjennom salg av julenek og juletrær, og vi var også med på Farmen og andre dugnader, sier Lauten. 

Styreleder i Tjura barnehage, Kjersti Rinde Omsted, er takknemlig for gaven. 

- Dette er veldig positivt! Det blir stor slitasje på de lekene vi allerede har, så nå får vi brukt det fine trafikkområdet vårt enda mer. Det er en super gave til ungene og kommer godt med! Vi har et kjempefint trafikkområde og er avhengig av bra utstyr for at ungene skal ha glede av det. Her er det full aktivitet hele tiden, med traktorer, sykler og trehjulssykler, smiler Rinde Omsted.