Kurset skulle være grunnleggende, med start «hvordan slå på datamaskinen/pc-en». Kurset gikk over fem dager fra klokka 12-14 i kursrommet på Grue rådhus.

- Uka med datakurs for seniorer i Grue er over. Det har vært noen trivelige dager for oss som har holdt kurset, det har vært moro, givende og lærerikt. Tilbakemeldingene vi har fått fra kursdeltagerne har vært bare positive, sier Anne Grete Bråten ved biblioteket. 

- Bibliotek skal formidle og informere. Målet vårt var at seniorene skulle få litt informasjon om nytten og gleden av hva pc/data er, og at de fikk prøve selv. Vi har vært gjennom hvilke deler av pc-en som det er greit å vite navnet på, alle har skrevet brev, vært på internett og opprettet sin egen epostadresse. I tillegg har Grue Sparebank stilt velvillig opp og gitt veiledning om nettbank. Bibliotekets Venner har sørget for kaffe og kaker i pausa, forteller Bråten. 

- Vi ser at det er behov slike kurs og har bestemt oss for at de som står på venteliste også skal få kurs. De vil bli kontaktet i løpet av kort tid. Utover de ekstra kursene vil det ikke bli flere i vår, avslutter Bråten.