• SLAPPER AV: Michelle Lassoued, Eline Udnæseth Pildal og Ina Emilie Husebæk er på mart'n for å kose seg og slappe av. (Foto: Siri Bredesen).
  • TREFFER VENNER: Paulos A. Berhane (til venstre), Daunit Fsaha og Metkel A. Berhane syns det å treffe venner er det kuleste med mart'n. (Foto: Siri Bredesen).

Hvor mange som var på Spelloppmaker-konserten lørdag kveld er vanskelig å si ettersom det er gratis inngang, men vokalist i bandet Henrik Berg Enger tror det var rundt et par tusen.

- Vi har nok aldri hatt flere publikummere før, og det var morsomt å spille på hjemmebane, sier Berg Enger.

Bandet Solør gjorde også et minicomeback under konserten, for Anders Trondgaard dukket plutselig opp og sang et knippe låter sammen med Spelloppmaker.

- Det var en overraskelse vi har planlagt en tid, og folk så ut til å like det. Folk sang med til de gamle Solør-låtene, og det var kjempestas, sier Berg Enger.

Men det er altså ikke snakk om noe comeback for Solør, og han vet ikke om det blir flere slike opptredener i tiden som kommer.

Fornøyd handelsstand

Selv om været var dårlig er Handelssenteret Flisa fornøyd med helga. Mart'nsgeneral Odd Erland Dalen har vært på farten gjennom hele helga, og er fornøyd.

- Men det holdt på å gå skikkelig gæli med teltene våre på lørdag da det kom noen store vindkast. Her var det mange som kastet seg rundt for å få av teltduker og holde det nede, sier han.

Hvor mange som har vært på mart'n er umulig å si ettersom inngang er gratis, men han tror ikke det var noe særlig dårligere enn fjoråret.

- Det var fullt opp på konserten med Donkeyboy torsdag, og konserten med Spelloppmaker og Irish Vikings lørdag ble også bra. Alt i alt er vi fornøyd tross det dårlige været, sier Dalen.