• TIL FLISA: Cirkusdirektør Arild Arnardo og hans artister og medarbeidere er klar for å besøke Flisa søndag 21. august.

Cirkusdirektør Arild Arnardo og hans medarbeidere og artister har gjort seg klar for å ta Cirkus Arnardo ut på sesong nummer 68 i rekken. Også i år vil Cirkus Arnardo være det eneste av de store cirkusene som turnerer i Norge. Søndag 21. august gjester de Flisa, og du vil finne cirkuset ved Kjølen Nedre.

- Vi er alltid stolte av artistene vi har med på en turné, men jeg må jo få si at det er ekstra stas å ha med artister som har oppnådd å bli så lagt merke til internasjonalt at de er dekorert med høye utmerkelser, sier Arild Arnardo, som selv er høyt dekorert.

Blant annet med Kongens fortjenstmedalje som han og hans hustru Bjørg Arnardo ble tildelt i fjor. Cirkusdirektøren er spesielt imponert over artistenes alder i den forbindelse.

- Ja, dette er jo til dels unge mennesker som har arbeidet knallhardt for å nå dit de er, og så blitt belønnet for det med både publikums gunst, og høythengende priser.

Gammel nok for turné nå

Spesielt én artist tror Arild Arnardo vil få ekstra stor oppmerksomhet i år.

- Christer Pettersen. Han banket på døren min som niåring og fikk lov å prøve seg i forestillingen. Men å bli med på turné var han jo for ung til. Nå er han ikke det lenger, og vi gleder oss stort til å ha med en ekte norsk cirkusartist. Du vet, det er ikke så mange av oss, smiler cirkusdirektøren, som selv var ung linedanser i Cirkus Arnardo for noen tiår siden.

- Christer Pettersen har jo rukket å gjøre mye da på den tiden som har gått. Blant annet var han med på avslutningsseremonien for OL i London, og imponerte i «Norske talenter» på TV2. Nå er han endelig her etter å ha imponert publikum på flere kontinenter, sier Arnardo.