Chris som nå er nybakt far og nettopp har flyttet til Norge ønsker å bli enda bedre kjent med Norge og norske tradisjoner og legger dermed ut på juleturne i desember, hvor han ønsker å se landet fra litt andre sider enn sin nåværende hjemby Oslo. Med seg har han Eirik Næss og Lars Støvland som han har spilt sammen med siden 2012. 

Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge, mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i bandet årets Stjernekamp på NRK. 

Lars Støvland er en av norges mest brukte pianister og han reiser stadig med de største artistene i Norge som blant annet Julie Bergan, Eva Weel Skram og Adam Douglas. Som arrangør har han blant annet samarbeidet med John Newman og Jan Eggum, samt arrangert musikk for flere større TV-produksjoner.

Sammen spiller trioen en konsert med fokus på god musikk. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noe eget stoff, som for eksempel Chris Medinas uforglemmelige hit "What Are Words".

- Vi er derfor glade for å ringe julen inn i Arneberg Kirke 17. desember og håper så mange som mulig vil feire med oss og Åsneskoret, forteller Lars Støvland.