Dessverre kom det ikke nok folk til at fjorårets høstkonsert i Flisa AILs regi leverte overskudd. Likevel er Jan Harald Salberg optimist, og tror på suksess i år. Det første året konserten ble arrangert leverte den et overskudd tilbake til idrettslaget, og det tror Salberg på nå også.

- Det er mye jobb med høstkonserten, og vi startet jo med dette for at idrettslaget skulle tjene noen kroner i en vanskelig tid. Samtidig er det jo et veldig flott tilbud til folk, sier Salberg.

Billettsalget er godt i gang, og de selges hos Circle K Flisa og Fargerike Flisa. Restbilletter blir solgt i døra.

- Jeg føler at vi er godt i rute. Billettsalget har jeg ikke helt oversikt over nå, men som tidligere er det særlig den siste uka vi har solgt mye billetter, sier Salberg.

Kate bodde tre år i Åsnes

På scenen denne gangen står blant annet Kate & gutta. Kate Gulbrandsen bodde på Åsnes Finnskog fra 2005 til 2008, og har på denne måten også en lokal tilknytning. I dag bor hun i Hokksund.

- Ellers har vi i år fått med oss Kari Maribo, Mari Midtsundstad, Mr. Ray, Anne Britt Øveråsen og Rikke Sandermoen Øwre. Det kan hende et par overraskelser dukker opp også, sier Salberg.

Av disse artistene er det særlig Kate & gutta Salberg er mest spent på.

- Kate og gutta er trekkplasteret, men vi har krydret med de andre lokale artistene. Det er viktig å få frem de flinke lokale artistene som vi har, sier Salberg.

Konserten starter klokka 18.30, og de som ønsker å ta helaften kan få seg en matbit hos Folkets Steakhouse til en ekstra god pris.