Kanskje hørte du Ottar Big Hand Johansen under Bokkenfestivalen på Braskereidfoss i sommer? Uansett blir det i en helt annen ramme onsdag 6. desember klokka 19.00 når han byr på country gospel i Våler kirke. Det gjør han sammen med Glommakoret, dirigent Margaretha Stassen, Hanne Mette Gunnarsrud og Lasse Johansen.

- Jeg har hjulpet litt til med å koordinere dette, og det blir nesten en ren julekonsert. Men noen andre låter dukker nok også opp. Han har hatt flere konserter i Våler før, og gleder seg til å komme tilbake, sier Anne Heidi Johansen.

Ottar Johansen fikk sitt gjennombrudd sammen med bandet Country Snakes på begynnelsen av 1970-tallet, og har spilt over det ganske land og utland siden. Da Kremmer'n gikk til trykk var han travelt opptatt med turné i USA. Selv gleder han seg stort til konserten i Våler.

- Tilbakemeldingene på turneen har så langt vært veldig bra, og jeg har et bra forhold til Våler. Jeg husker godt en del spillejobber i Våler på 1980-tallet, og det var veldig bra på Bokkenfestivalen i sommer. Nå håper jeg mange kommer til kirka for å høre denne storslåtte konserten, sier Ottar Big Hand Johansen.

Med i bandet onsdag er også Bjørn Nilsen, Knut Hem og Kenneth Bjørndal. Med andre ord ligger det an til en heftig musikkopplevelse i Våler kirke. Billetter til konserten selges hos Esso Våler, YX Braskereidfoss og ved inngang.