Nabo'n sørger for at det er liv og røre i Vålbyen på kveldstid én til to ganger i måneden. Livemusikken har blitt populær, og folk kommer gjerne fra hele Solør for å høre på musikk og for å kose seg ute hos Nabo'n.

Tidvis har det blitt trangt, og 27. januar kommer Spelloppmaker til Nabo'n for å spille. For å få nok plass til dette og fremtidige arrangementer velger derfor familiebedriften å utvide lokalene.

- Foreløpig jobber vi i kulissene med riving og forberedelser, den nye garderoben begynner allerede å ta form og forhåpentligvis er nytt toalett klart før jul. Vi kommer til å holde stengt noen uker i januar for å rive den siste veggen mellom ny og gammel del. Det er puben som skal utvides, og får nå egen scene og dansegulv, sier Joachim Haug.

Han mener det vil være en stor fordel å kunne trekke musikken og dansingen lenger inn i lokalet, i stedet for foran inngangsdøra som i dag.

- I tillegg til at musikerne får egen scene vil det bli plass til flere gjester. Fram til nå har det begrenset seg litt hvor store band vi har kunne tatt inn, men med ombygging ser vi nye muligheter, så det blir en spennende tid fremover, sier Haug.

Det vil altså være stengt på Nabo’n i store deler av januar. I tillegg til ombygging går det med en del tid til husvask av hele bygget, samt at driverne håper å få noen fridager etter et langt og hektisk år. Re-åpning blir altså lørdag 27. januar med Spelloppmaker på den nye scena.

- Interessen for dette arrangementet så langt har vært enorm, så selv med utvidelsen blir det nok folksomt og trangt denne kvelden og det vil være lurt å møte opp tidlig, sier Haug.