• NYTT TILBUD: Dema Eiendom AS og DNB Eiendom AS har stor tro på prosjektet på Flisa. Siv Kristin Berg hos DNB Eiendom AS forteller at prosjektet har moderne og smarte løsninger, og at leilighetene er vestovervendt for mest mulig soltid gjennom døgnet.

Dema Eiendom AS og DNB Eiendom AS tror på Solør, og planlegger å bygge 14 nye sentrumsnære leiligheter på Kjølen Nedre. Salget av leilighetene starter snart, og selve bygging starter når 70 prosent av leilighetene er solgt.

Siv Kristin Berg i DNB Eiendom AS har stor tro på dette prosjektet.

- Jeg liker meg veldig godt på Flisa selv, og tenker at dette bygget blir veldig ideelt. Særlig er det mange eldre som ønsker seg leiligheter sentralt, og på Flisa har vi solgt en del brukte leiligheter over takst. Dette bygget blir for alle generasjoner, sier Berg.

Flotte toppleiligheter

Bygget består totalt av 14 leiligheter. Seks i første etasje, seks i andre etasje og i tillegg to flotte toppleiligheter.

- Leilighetene har litt ulike størrelser, men alle vil ha to soverom. I tillegg vil toppleilighetene ha store terrasser på 100 kvadratmeter. Terrassene er vestovervendt, og her vil en ha sola gjennom mesteparten av dagen, sier Berg.

Leilighetene vil ha et moderne utseende, og bryter kanskje litt med landsbystilen. Men Berg mener det ikke byr på utfordringer.

- Det blir et litt tøffere utseende, men samtidig veldig praktiske løsninger. Her er det parkeringskjeller og heis, og det er fine leiligheter enten du ønsker å bli gammel i dem eller bare bo sentrumsnært, sier Berg.

Må selge 70 prosent

Planlagt byggetid er ett år, og for å komme i gang må 70 prosent av leilighetene selges. 

- Vi tror dette blir et prosjekt det er fint mulig å selge, og merker jo på salget av brukte leiligheter at det er et behov. Selv ser jeg også for meg å bo i en leilighet når jeg blir eldre. Det er veldig praktisk, og en slipper å tenke på vedlikehold av hus gjennom hele året, sier Berg.

Som kjent er det også et annet leilighetsprosjekt under planlegging på Flisa, og hos Blomsterparken er også salget av leiligheter i gang. Dette prosjektet ligger i området hvor den gamle blomsterbutikken var. Altså mellom Teten og Kaffegata.

- Men det er like kort avstand til sentrum fra dette prosjektet, og vi synes det ligger veldig fint til. Dette blir et flott boområde, og det er flere firemannsboliger i nærheten av dette prosjektet, sier Renate Haga Ommestad, som også jobber hos DNB Eiendom AS.