Søndag 3. november blir det igjen guidet busstur gjennom Åsnes. Det blir en historisk tur om både fortid og framtid, vi får høre om kulturliv og turisme, det blir bedriftsbesøk til hjørnesteinsbedrifter og innovative ferske bedrifter og ikke minst, gode så blir det gode opplevelser.

Det lover Emil Rundberget. Han håper mange blir med.

– Det er en heldags rundreise i fine Åsnes, og en unik mulighet til å bli bedre kjent med bygda di og det mangfoldet kommunen har.

Trivsel og aktivITET

Det er Landsbyen Flisa som inviterer, som blant annet jobber for trivsel og aktive grender i Åsnes kommune. Invitasjonen er spesielt sendt ut til nyinnflyttede for at de skal bli bedre kjent, men Rundberget understreker at bussturen er åpen for alle.

Turen starter på Flisa og det blir en tur innom blant annet Tannpirkeren, Gjesåsen, Skansen, Skalbukilen, Posåsen, Tysken, Hof, Arneberg. Det blir også lunsj på Kafe Finnskog​ og en liten kafferast i Hof.

Bussturen er med guide og er gratis. Påmeldingsfrist er 28. oktober, forteller Rundberget.

– Vi har plass til 50, men mange har meldt seg på allerede. Her er det førstemann til mølla som gjelder, så vil du væra med så heng deg på.