Siden Flisa Stormarked fylte 25 år for fire år siden har senteret årlig invitert til bursdagsfest. Dette handler i hovedsak om at senteret spanderer kake på de besøkende, og lørdag avholdes årets bursdagsfest. Senterleder Søren Hetland mener det er god grunn til å feire 29-årsdagen også.

- Vi har kjørt bursdagsfest hvert år siden 25-årsjubileet, og folk ser ut til å sette stor pris på det. Vi kjøper inn stor kake som vi gir bort til de som besøker oss, og vi har gått tomme for kake hvert år, sier Hetland.

Kaken leveres i år, som tidligere år av Evensens Bakeri & Conditori.

- Den leveres 2-delt, slik at begge etasjene på Flisa Stormarked har kake, og vi skal dele ut kakestykker løpende til de som kommer. Dette har blitt en fin tradisjon som jeg gleder meg til å være med på igjen, sier Ivar Bakke.

Ballongpakkemaskin

I forbindelse med bursdagsfesten hos Flisa Stormarked i år kan du få pakket gavene dine inn i en ballong. Stormarkedet har nemlig leid inn en helt spesiell ballongpakkemaskin.

- Dette fungerer slik at folk kjøper sine varer eller gaver på Flisa Stormarked, og vi pakker de så inn i en ballong helt gratis. Her kan man legge inn nær sagt hva som helst, så lenge det er plass i ballongen, sier Morten Ur fra Multikunstner.no.

Det eneste som kreves for å få pakket inn gaven i en ballong er at den ikke er større enn 20 centimeter i diameter. Større ting enn dette har ikke ballongene plass til.

- De som ønsker å bruke ballongen litt frem i tid får muligheten til det. Ordinære ballonger varer i rundt 5 dager, men vi kan legge til et spesielt stoff som gjør at ballongene holder seg like fine i minst 2 måneder. Kundene må bare huske å si fra at det er en stund til de skal bruke gaven når vi pakker den inn i ballong, sier Ur.