• FLERE SITTEPLASSER: Antallet sitteplasser er økt med rundt 20, og tidvis er det behov for kanskje enda flere hos den populære kafeen.

Mange av oss har brukt julehøytiden til å gnu i sofaen foran TV-en. Det har definitivt ikke de ansatte hos Delina's Café & Lunsj i andre etasje på Flisa Stormarked. De har nemlig benyttet anledningen til å pusse opp kafeen mens stormarkedet har vært stengt i jula.

- Vi har malt lokalene, byttet en del møbler og laget plass til flere gjester, sier Shaka Wan Jamal.

Han driver den populære kafeen på Flisa Stormarked, og til tider har den faktisk vært så populær at det ikke har vært ledige sitteplasser igjen. Med rundt 20 nye sitteplasser og plass til 100 gjester håper Shaka Wan nå at det skal være plass nok til alle.

Flere plasser om sommeren

- Før hadde vi rundt 80 sitteplasser inne. Om sommeren er det plass til en del til ute, men i vinterhalvåret har det fort blitt fullt. Flere sitteplasser inne håper jeg gjør at alle får plass når det er som travlest, sier Shaka Wan.

Han roser de ansatte og andre som har bidratt til at det lot seg gjøre å pusse opp i ferien.

- Selv feirer jeg ikke veldig mye jul, og derfor passet det bra å gjøre dette nå mens senteret var stengt. At så mange andre ble med på å male og ordne setter jeg stor pris på, sier Shaka Wan.

Kafeen har i dag fire til fem ansatte på jobb, og travlest er det i lunsjtider. Tilbakemeldingene fra kundene etter oppussingen har så langt vært svært bra, og Shaka Wan røper at det snart dukker opp nye retter på menyen.

- Men jeg vil ikke si hva enda. For først må vi finne en bra kokk. Ellers har vi for eksempel softis fra Hennig Olsen hele året, og selger veldig mye vafler. 2016 ble et bra år, og med nye flotte lokaler har vi stor tro på 2017 også, sier Shaka Wan.