Braskereidfoss hadde startet sesongen med én uavgjort og to tap, alle på bortebane. I sesongens første hjemmekamp, kom også sesongens første seier. Hamar IL kom torsdag på besøk og reiste hjem med 3-1 tap. 

- Det var en jevn førsteomgang som bærer preg av en ujevn bane, men noen halvsjanser til begge lag. Det er greit at det står 0-0 til pause. Vi justerer litt i andre omgang og kjører over et Hamarlag som bør være fornøyd med å kun slippe inn tre mål! forteller Christer Fredriksen. 

Alle mål kom i 2. omgang

- Vi tar ledelsen etter en time ved Lars Henning Braskerud. Ledelsen holder ikke lenge før Hamar utlikner på en dødball, hvor ballen til slutt ender i målet. Etter 70 minutter gir René Olsen oss ledelsen etter en bra avslutning, før Magnus Moen får pirket inn en scoring ti minutter før slutt, sier Fredriksen.

- Alt i alt en solid prestasjon hvor vi viser at vi blir bedre og bedre for hver kamp. Vi har en i stolpen og brenner tre-fire alene med keeper, men gutta skal ha ros for innsatsen og at vi klarer å krige i filler et Hamar-lag som har det som sin styrke. De to neste kampene blir viktige for oss, hvor vi møter lag vi skal slå, sier Christer Fredriksen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Braskereidfoss - Hamar IL 3 - 1 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Lars Henning Braskerud, 2-1 René Olsen, 3-1 Magnus Moen

Braskereidfoss stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Espen Sletten, Åsmund Reinholdt Håndstad, Rudi Steen, Magnus Moen, Jakob Lande, Magnus André Sparby Rostille, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), René Olsen og Lars Henning Braskerud.

Innbyttere: Kristian Sillerud Torgersen, Henning Amundrud, Morten Amundrud, Petter Været Olsrud, Roger Øiseth Stræte og Thomas Øiseth

Neste kamp: 

Jømna/Heradsbygd - Braskereidfoss 1. juni klokka 19.00 på Heradsbygd idrettsplass