Etter å ha spilt 0-0 i en tøff bortekamp mot Vang forrige helg hvor de manglet en del spillere, var det kun seier som var godt nok mot Stange.

- Det gikk ikke helt på skinner for oss første timen. Vi er overlegne i banespillet mot Stange, men litt lavt balltempo og forutsigbarhet framover gjør at vi ikke er så suverene som vi ønsker i 1. omgang. Vi går opp i ledelse etter 40 minutter da Sigvart Melsnes Svenneby får dratt seg fri og satt ballen over keeper og i mål. Stange skaper overhode ingenting og har knapt ball, men løper veldig mye, forteller Christer Fredriksen.

Scoret 4 mål i 2. omgang

2. omgang startet ikke bra for Fæssa, men det skulle ende bra til slutt. 

- Første kvarteret av 2. omgang har vi en plan om å punktere kampen, men det går ikke helt som vi ønsker og Stange kontrer inn 1-1 etter 55 minutter. Etter målet skrur vi på bryteren igjen og vi øker til 2-1 etter at undertegnede får satt ballen i mål på en corner. I denne perioden feier vi rett og slett over et sluttkjørt hjemmelag! Vi øker til 3-1 etter 75 minutter ved Petter Olsrud som får pirket inn et skudd i hjørnet fra 12 meter. 4-1 kommer fem minutter senere da Robin Rostille spiller Vegard Syversrud alene igjennom. Helt på tampen får Sigvart sitt andre mål for kvelden og Fæssas femte etter en corner, sier Fredriksen.

- Alt i alt en ok kamp fra oss, men ikke noe mer. Kamp ti etter ferien og vi har fortsatt tilgode å tape. Nå mobiliserer vi inn mot møte med Hernes på lørdag, med seier blir vi nummer 3 og det er knallsterkt, sier Fredriksen. 

Fæssa ligger nå på 4. plass på tabellen med 27 poeng etter 16 kamper, og det gjenstår 2 kamper av sesongen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Stange - Braskereidfoss 1 - 5 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Sigvart Melsnes Svenneby (45 min), 1-1 Stian Løvås Aaen (56 min), 1-2 Åsmund Reinholdt Håndstad (70 min), 1-3 Petter Været Olsrud (75 min), 1-4 Vegard Syversrud (88 min), 1-5 Sigvart Melsnes Svenneby (92 min). 

Kort: 1 gult kort til Stange. 

Braskereidfoss stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Åsmund Reinholdt Håndstad, Christer Fredriksen, Rudi Steen, Magnus Moen, Jakob Lande, Sigvart Melsnes Svenneby, Vegard Syversrud, Robin Rostille (kaptein), René Olsen og Lars Henning Braskerud. 

Innbyttere: Petter Været Olsrud, Magnus André Sparby Rostille, Roger Øiseth Stræte, Thomas Øiseth og Patrick Krav Hammeren. 

Neste kamp: 

Braskereidfoss - Hernes lørdag 13. oktober klokka 15.00 på Braskereidfoss idrettsplass.