Braskereidfoss har dermed fått en tung start på sesongen, men Christer Fredriksen sier dette er en litt typisk sesongstart for Fæssa.

- Kampen starter på verst mulig vis og vi kommer under 1-0 på corner etter ett minutt. Elverum dobler like etterpå før publikum har rukket å svelge kaffen. Med en sånn start blir det vanskelig å ta poeng, men vi hever oss litt etter dette og resten av omgangen er jevn med noen småsjanser til begge lag, forteller Fredriksen. 

2. omgang ble langt bedre for Fæssa

- Vi spiller ut et lavtliggende Elverumslag, men klarer ikke få ballen i mål. Vi bommer på åpent mål, treffer tverrligger og redning på strek - men ballen vil ikke inn. Vi kaster alt som er fremover og får to i sekken på slutten og taper 4-0. Et resultat som juger, men mål er det eneste som teller i fotball! Da vi slipper inn enkle mål samtidig som vi ikke scorer mål, er det ikke enkelt å vinne fotballkamper, sier Fredriksen.

- En litt typisk sesongstart for Fæssa, men vi satser på å komme tilbake med tre poeng mot Kjellmyra 16.mai. Et lag Braskereidfoss aldri har tapt mot så vidt meg bekjent, men de har jo fått en hundreårs-tropp i år, og med den kan alt skje. Og de får ha favorittstempelet også denne gangen, smiler Christer Fredriksen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Elverum 2 - Braskereidfoss 4 - 0 (2 - 0).

Braskereidfoss stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Espen Sletten, Christer Fredriksen, Rudi Steen, Patrick Krav Hammeren, Magnus André Sparby Rostille, Robin Rostille (kaptein), Sigvart Melsnes Svenneby, Magnus Moen, Lars Henning Braskerud og René Olsen.  

Innbyttere: Kristian Sillerud Torgersen, Jakob Lande, Henning Amundrud, Bjørnar Amundrud, Petter Været Olsrud og Thomas Øiseth.

Neste kamp: Kjellmyra - Braskereidfoss 16. mai klokka 19.00 i Idrettsparken Kjellmyra.