• KNEKK KODEN: Den første som knekker koden til safen får all innmaten. Her er det gaver verdt 7.295 kroner fra butikkene på Flisa Stormarked. (Foto: Privat).

Senterleder ved Flisa Stormarked, Søren Hetland, er spent på om noen klarer å knekke koden til safen som settes opp i 2. etasje lørdag 17. desember fra klokka 13.00.

- Vi setter opp en safe som inneholder masse premier. Den første som klarer å knekke koden vinner alt innholdet. Det er gaver verdt 7.295 kroner, sier Hetland.

Han er spent på om det bor en liten Egon Olsen i solungene denne lørdagen. Safen har vært på mange kjøpesentere i Norge, og det har blitt delt ut mange flotte premier i den forbindelse. Hvor lenge safen står kommer helt an på om noen klarer å knekke koden.

- Det er faktisk låsesystemet fra en ekte Franz Jäger i Berlin. Den har én million ulike kombinasjoner, og alle som har sett Olsenbanden vet hvor lett Egon Olsen får opp pengeskapet. Nå kan alle prøve seg, og jeg lover at innen dagen er omme vil noen ha klart å få opp safen og hentet ut den flotte gaven som skjuler seg, sier Morten Ur.

Verdt over 7.000 kroner

Alle butikkene hos Flisa Stormarked har bidratt med gaver til safen, og disse har en samlet verdi på 7.295 kroner.  Om du ikke er i mål med årets julegavehandel kan du kanskje fikse alle julegavene i en smell her.

Om du ikke skulle klare å knekke koden på safen finnes det kanskje håp likevel. Søndag får nemlig Flisa Stormarked besøk av en ekte amerikansk nisse.

- Denne er identisk med Disneys julenisse, og den er like opptatt av at de voksne har det bra som barna. Julenissen er med på å spre ekte julestemning på Flisa Stormarked denne søndagen, sier Ur.

Nissen besøker senteret mellom klokka 14.00 og 18.00 søndag.