Det er Tetenvegen Eiendom AS, med Per Otto Sletten, Ole Peder Berggren og Erik Holtet, som står bak prosjektet Blomsterparken. 

Allerede er det 8 solgte leiligheter og det er mange som har meldt sin interesse. 

- Det har blitt noen endringer i konseptet, for det første river vi det eksisterende bolighuset på tomta. Det vil si at all bygningsmasse blir fjernet, og da blir det et større område å bygge på. Vi utvider også antall leiligheter med 4, slik at det blir 24 leiligheter totalt, forteller Erik Holtet i Tetenvegen Eiendom AS. 

Det blir også flere varianter på størrelsene på leilighetene. 

- Først hadde vi leiligheter på 43, 76 og 85 kvadratmeter, nå får vi også 8 leiligheter på 60 kvadratmeter. Den store forskjellen fra oppstarten, er altså at vi nå får 24 leiligheter og det blir enda flere størrelser som folk kan velge imellom. Vi håper flere melder seg nå da vi har fått et bredere utvalg både på størrelser og ikke minst prismessig, sier Holtet. 

- starter så fort vi har solgt nok leiligheter

Når «spaden blir satt i jorda» er avhengig av antall solgte leiligheter. 

- Vi bør ha solgt rundt 14-16 leiligheter før vi setter i gang. Rammeavtalen sendes denne uka til kommunen, så alle formaliteter skal være i orden. Vi starter så fort vi har solgt nok leiligheter ja, sier Holtet. 

De fleste som har kjøpt eller er interessert er lokale. 

- Ja, men vi har også solgt en leilighet til noen fra Jessheim. Foreløpig er det stort sett litt eldre som har kjøpt, men vi håper jo at litt yngre også kjøper - så det blir et mangfold etter hvert. Det er livsløpsstandard på leilighetene, en veldig bra beliggenhet og leilighetene er også tilkoblet fjernvarmeanlegget, forklarer Holtet. 

- Vi har informasjonsmøte på Victoria hotell på Flisa onsdag klokka 18.30. Vi håper mange kommer og får informasjon, og kanskje kjøper seg en leilighet også, smiler Erik Holtet.