Tirsdag 16. februar ble litt av en merkedag for Anita Kjensmo fra Gjesåsen. Hun hadde som vanlig tunet inn radioen og var klar til å følge SolørRadioens radiobingo. 

Lykkepotten var på topp og stod i hele 70.000 kroner. To rekker ut i første spill fikk Anita bingo på lykketallet, likevel var hun ikke sikker på om storgevinsten var innkassert før oppleser Bjørn-Martin Brandett hadde lest opp vinnerlista. 

- Hjertet slo litt ekstra da tallet kom. Da jeg ringte fikk jeg beskjed om at det var flere telefoner i kø etter meg, sier bingovinneren.

Fikk bekreftelsen

Men da vinnerlista kom var hun ikke lenger i tvil. Hun hadde vunnet over 70.000 kroner, en helt vanlig tirsdagskveld. At hun spilte var egentlig ganske tilfeldig.

- Jeg har spilt veldig mye bingo før, men gjør det ikke så ofte lenger, men jeg har ei venninne som spiller fast hver uke. Hun tipset meg om at lykkepotten hadde kommet opp i 70.000 og da måtte jeg jo gjøre et forsøk, smiler hun.  

Premien vil hun bruke til å pusse opp hjemme i Gjesåsen. 

- Oppussinga av stua er det viktigste i førsteomgang, så premien kommer  egentlig veldig godt med, sier hun.

Sammen med den ordinære premien på 400 kroner, ble premiesummen hele 70.400 kr. Kjensmo er klar på at hun vil fortsette å spille radiobingo i tiden fremover.

- Ja jeg må nok fortsette nå. Det har vist seg at jeg har ganske stor vinnerlykke. Jeg har vunnet flere store premier i både Lotto og Joker tidligere, så det er tydelig at jeg har ganske flaks, fortller Kjensmo. 

Liker å dele ut store gevinster

Oppleser og redaktør i SolørRadioen, Bjørn-Martin Brandett synes det er morsomt å dele ut så store premier. 

- Det har vært veldig spennende flere uker på rad. Potten har stått lenge nå og det var på tide at noen vant, sier han. 

Etter at lykkepotten økte fra 35.000 til 70.000 har mange flere begynt å spille bingo. Flere steder møtes folk i alle aldre, hver tirsdag for å spille radiobingo sammen.