Thor Arnstein Berg og Kjellmyra IL synes det skjer litt for lite i Solør, og vil at folk skal komme seg ut å treffe andre. Forhåpentligvis sitter også idrettslaget igjen med noen kroner etter festen lørdag. På scenen står Torgny Larsson og Spelloppmaker, og arrangørene tror festen kan bli med på å dra i gang en ny storhetstid.

- Dette blir en god gammeldags fest på lokalet. Torgny Larsson med band kommer fra Lundersæter, og Spelloppmaker kjenner vel de fleste i Solør til nå, sier Berg.

Larson er sønnen til Ingemars-vokalisten, og byr på et musikalsk repertoar på alt fra dansebandlåter til rock og annen musikk du kommer i god stemning av.

Tror det blir folksomt

Henrik Berg Enger i Spelloppmaker gleder seg stort til lørdagens arrangement nå, og tror dette blir høstens store happening for folk i Solør.

- Vi ser for oss at det kommer mye folk, og jeg synes idrettslaget gjør en veldig god jobb i å promotere festen, sier Berg Enger.

Selv har han spilt på Idrettens Hus før, men aldri med særlig publikum.

- Jeg fikk tilgang på nøkler da jeg var 14 år og tok med meg tre venner som hørte på i salen. Dette blir nok en litt annen opplevelse, smiler Berg Enger.

Storhetstiden for fester på Kjellmyra var på 1970-tallet, og den gangen ryktes det at over 1.200 var innom Idrettens Hus.

- At de fikk til det er jo helt utrolig. Det er de samme veggene som står der enda, og så mange får vi nok ikke dit på lørdag. Men rundt halvparten tror jeg skal være mulig, sier Thor Arnstein Berg.

Vinn en hjemmekonsert

I forkant av festen kan folk vinne en helt spesiell konkurranse. For gjennom Facebook-kjører de nemlig en konkurranse hvor folk kan vinne en hjemmeopptreden med Spelloppmaker før festen starter på lørdag.

- Vi tenkte det kunne være artig å reise på et vorspiel og spille før festen. Mange har kastet seg på konkurransen, og det blir spennende å se hvem vi skal reise til, sier Berg Enger.

Billettsalget er godt i gang, og billetter til lørdagens fest kan kjøpes på Circle K Flisa og Joker Kjellmyra. Restbilletter selges i døra.