I forbindelse med femårsjubileet for bingohallen på Flisa ble det servert gratis kaffe og kaker torsdag. Thomas Berg er bingovert på den lokale bingohallen, og han har vært med i alle fem år.

- Det har gått veldig fort, og det er ikke få gevinster vi har delt ut på disse årene. I juni ble det delt ut to store gevinster på 30.000 kroner, sier Berg.

Bingohallen på Flisa spilles i link med fem andre haller i Norge. Det gjør at hallen kan opprettholde et noenlunde fornuftig premienivå, og kan lokke med en toppgevinst på hele 30.000 kroner.

- Premiene er alt fra 50 kroner og til 30.000. De store premiene deles ut på raske bingoer. Det vil si at det må komme før et visst antall trekk, sier Berg.

På mange småsteder i Norge er det bingohaller, og det tror Berg er viktig for mange.

- For mange er dette en viktig sosial møteplass. Her kan du komme deg ut å snakke med andre, og du kan ta med deg venner og bekjente på litt spenning i hverdagen, sier han.

Midnattsbingo hver onsdag

Onsdagskveldene er ekstra stas i bingohallen på Flisa. Da har de nemlig midnattsbingo helt til klokka 23.00, og det er færre haller som deltar i linken.

- Det betyr at vinnersjansene blir større for de hallene som er med. Samtidig er linken viktig for Flisa. Uten link mot andre haller hadde vi aldri klart det premienivået vi har, sier Berg.

Og det er ikke bare spillerne som kan tjene gode kroner på bingo i Kaffegata. Mange lokale lag og foreninger får også sin andel av overskuddet.

- Totalt er det 11 lokale lag og foreninger som får sin andel av oss. Dette er Flisa Allianseidrettslag, Grue Frivilligsentral, KNA Solør Motorsport, Namnå IL, Norsk Folkehjelp Grue, Grue Rescue Team, Vestsiden Aarbeiderlag, Felleskapet Frivillighetens hus, Åsnes Skiskytterlag, Grue Revmatikerforening og Diabetesforbundet Solør, sier Berg.