Som kjent gjester Stella Parton Våler kirke i forbindelse med årets Vålerdager. Det er Always Late AS som arrangerer konserten i kirken 20. august, og en tredjedel av billettene er allerede solgt.

- Billettsalget er bra i rute, og vi får mange positive tilbakemeldinger fra folk. Meg bekjent skal hun bare spille to konserter i Norge i år. Den andre er i Lindesnes, sier Tor-Arne Rønning.

Han driver arrangemenetsselskapet Always Late AS sammen med Trond Kneppen og Kåre Ryen.

- Vi ble kjent med Stella under et besøk i Nashville, og har en felles bekjent som tok kontakt for å høre om hun ville komme til Norge og spille. Det ville hun, og vi gleder oss til å høre henne synge gospel og andre sjangere i Våler kirke, sier Tor-Arne Rønning.

Tror på utsolgt kirke

De tre har nå stor tro på at alle 450 billettene blir solgt, og de som kjøper billetter kommer ikke til å angre.

- Våler kirke er et hekt unikt bygg, og har en veldig bra akustikk. Derfor mener vi kirken vil sette en perfekt ramme rundt denne konserten, sier Trond Kneppen.

Dolly, Stella og de 10 andre søsknene vokste opp i sterk fattigdom, men familien hadde store talenter i kunst og kultur. De fleste av søsknene har lykkes med å nå sine mål, og Stella var med Dolly på sitt første TV-show allerede som 7-åring i Knoxville, Tennessee.