• DØRA GIKK OPP: Sjåførdøra til Ben-Philip Gundersen (bilen i midten) gikk opp i finalen!

RallyX Nordic Grenland ble altså kjørt i Skien i helga. 

- Banen på Grenland er en bane vi har kjørt en del ganger tidligere med Ford Fiestaen, da vi konkurrerte i Supernasjonal kl.2. Det var blant annet der vi ble nummer 2. i fjor med den bilen. Så banen var vi kjent med, men vi har aldri kjørt RX2 bilen der, forteller Ben-Philip Gundersen. 

- Dagen startet greit med en 6. og en 8. tid på trening. I de innledende omgangene var vi greit med, men siden alle bilene er like, er det ikke lett å løsrive seg i starten og det blir fort smeller i første sving. Dette skjedde et par ganger, så totaltidene i de innledende omgangene varierte litt. Men vi så at tempoet og rundetidene begynte å bli veldig bra utover dagen, og vi var på høyde med de beste. I semi-finalen sto vi i tredje spor. Vi klarte å avansere en plass og kom inn som nummer to. Men ettersom vi hadde blandede resultater i de innledende omgangene sto vi i fjerde spor i finalen, sier Gundersen. 

sjåførdøra gikk opp i finalen!

I finalen hadde de en god start og klarte å avansere to plasser og var som nummer to ut av andre sving.

- Sjåførdøra på bilen gikk opp underveis, som gjorde at sjåføren ble litt distrahert! Dette førte til kjemping med tredjeplassen, men vi klarte heldigvis å berge 2.plassen til slutt. Så alt i alt, en hard dag med et bra sluttresultat! Vi fikk med oss verdifulle poeng i dag, og ligger fortsatt på 2.plass totalt i RallyX Nordic. All ære til mekanikerne som klarte å holde bilen i god stand på en hektisk dag som dette! sier Gundersen. 

Neste løp nå er allerede til helgen.

- Da står «The Magic Weekend» i Höljes for tur. Oppfordrer alle som har mulighet til å ta turen for å oppleve noe helt spesielt! Håper vi ses! avslutter Ben-Philip Gundersen.