- Det er første gang vi legger opp til barnevending og det ga virkelig mersmak, forteller en oppstemt styreleder Tom Daniel Berg Enger. 

I starten var barna litt beskjedne, men etter hvert rulla det fint av seg selv. Ungene imponerte med stor idrettsglede og pågangsmot - og skal vi tro Rævkroklosjen, er det ikke siste gang vi ser disse i aksjon.

- Dette er morgendagens helter! Vi måtte holde på langt på overtid for ikke å skuffe de ivrige ungene, sier Berg Enger.

I tillegg til sprudlende barn, nådde de også fram til nysgjerrige foreldre som etter hvert fikk forsto hvor praktisk og ikke minst hvor rimelig aktivitetstilbud dette er for ungene. 

- I bunn og grunn trenger man bare et vendeteppe, men dette kan jo og være stueteppet, eller ute på gresset. Som foreldre slipper man altså veldig billig unna, fastslår barnløse Finn Aagaard, daglig leder i Rævkroklosjen.

Spare til vendeteppe?

Alle som vendte fikk med seg en sparebøsse med håp om at de sparer til et vendeteppe.

Senere på kvelden ble det arrangert St.hans mesterskapet i rævkrok og behovet for å tenke rekruttering, ble enda sterkere for gutta i Rævkroklosjen.  Kvaliteten var det ikke noe å si på, men antall deltakende var det verre med.

- Selv om man merker en viss interesse for rævkrok i Grue, har de fortsatt en liten vei å gå. Men nå er i alle fall grunnmuren lagt og framtiden er lysere enn på lenge. Sånn sett tror jeg vi kan snakke om et skikkelig vendepunkt, avslutter Aagaard

Vinneren i Sankthans-mesterskapet ble Jan Erik Gustavsen som slo Stein Ove Berg i en lang og krevende finale.