Det skjer mye positivt hos Kjellmyra IL om dagen. I tillegg til å ruste opp hoppbakken og å klargjøre for flombelyst skøytebane i Idrettsparken, har også idrettslaget gått i bresjen for å få bygget en ballbinge på Sønsterud skole.

- Vår tanke var at det ville være fint å ha et tilbud for fotballinteresserte barn og unge også oppe ved skolen. Alt må ikke skje her i Idrettsparken, sier Roy Erik Myrvang, i Kjellmyra IL.

Det var idrettslaget som gjorde forarbeidet og prosjekterte ballbingen, mens ivrige foreldre har jobbet på dugnad gjennom hele helga. Da iSolør.no var innom søndag ettermiddag var det bare målene og noen detaljer som sto igjen før bingen var ferdig.

Fikk 139.000 kroner

Prosjektet er fullfinansiert gjennom bidraget fra Gjensidigefondet. De bidro med utrolige 139.000 kroner!

- Målene er gitt av Klubben, og det setter vi veldig stor pris på. Byggearbeidet har gått fort, og vi har brukt lokale leverandører hele veien. Solør Skaft har levert materialene, og også stålkonstruksjonen er levert lokalt, sier Myrvang.

Baktanken til idrettslaget er å få flere til og starte med fotball på skolen, slik at de kanskje blir med i idrettslaget for å spille fotball senere også.

- Jeg tror vi må starte på bunn med å dra folk inn i fotballen igjen, sier Myrvang.