• STORTAP FOR FLISA: Ada Røhne Jørgensen scoret 7, men Flisa tapte stort borte mot Lillehammer.

Grue møtte Otta på bortebane søndag ettermiddag, og kom meget godt i gang i kampen. Ledelse med 5 mål til pause, med 10-15. Men resultatet ble motsatt i 2.omgang og kampen endte 25-25, selv med Grue-ledelse 24-25 med få sekunder igjen.

Merethe Hansen-Møllerud var skuffet over prestasjonen etter kampen:

- Vi gjør en god førsteomgang, der vi gradvis hever oss i forsvar og lykkes både i ankomst og etablert angrep. Leder 10-15, men vi faller til andre omgang. Gjør mye feil, brenner sjanser, får unødvendige utvisninger og blir for passive/feige. Vi har sjansen til å dra fra flere ganger, men gjør feil taktiske valg. Etter cirka 17 minutter utligner Otta og derfra følger lagene hverandre tett. Vi leder 25-24 når det gjenstår 15 sekunder, men vi klarer ikke holde unna. For første gang i år føler vi på skuffelse. Ikke på grunn av resultatet, for Otta er forsterket og kommer til å plukke flere poeng i år, men på grunn av prestasjonen, forteller Hansen-Møllerud.

Otta - Grue 25-25 (10-15)

Målscorere: Anna Sofie Sandberg 8, Camilla Sørby 5, Ingrid Sveen 4, Maiken Reigstad 4 (2) og Hanne Lund 4.

flisa tapte stort

Flisa hadde ingen lett oppgave borte mot LHF09, som ligger på 2.plass på tabellen, bare 2 poeng bak lederlaget og de har 2 kamper mindre spilt. Det endte da også med stortap 30-19, etter at de lå 8 mål bak ved pause på stillingen 17-19. Sluttresultatet ble 30-19.

Flisa-trener Kent Gundersen mener de tapte for et bedre lag:

- Vi fikk en tøff start og lå under 5-0 etter 5 min. Lillehammer hadde en veldig god målvakt, og vi ble straffet med mye kontra til et kontravillig lag med høyt tempo. Vi kom etter hvert mer med i kampen, men lå under 17-9 til pause. Vi fikk en bedre start på andre omgang, og lå under med 6 mål på det minste, men tapte for et bedre lag, forteller Gundersen.

LHF09 - Flisa 30-19 (17-9)

Målscorere: Ada Røhne Jørgensen 7 (3), Hanna Snarvold Sletten 3, Emilie Thorsen 3 (2), Charlotte Sagen 2, Martine Sjølie 2, Silje Syvderud 1 og Cecilie Enger Mehl 1.