Celebrate ble starte opp i fjor høst, og består av rutinerte musikere fra Solør. De fleste har tidligere spilt i «Dirty Syndicate». Bandet sikter seg inn mot kjente klassikere fra Metallica, Kings of Leon, Avicii, Mumford & Sons, Roxette, CC Cowboys, Ed Sheeran, Dum Dum Boys og AC/DC for å nevne noen.

- Vi har brukt mye tid på å øve nå. Det handler om at vi skal kunne låtene skikkelig, og ikke bare rølpe i gang et repertoar. Det er heller ikke de letteste låtene å spille vi har plukket ut så langt, sa Ronny Prize før bandet skulle ha sin første spillejobb i fjor. 

Og at låtene nå sitter er det liten tvil om. Bandet får folket med seg, og allsangen er raskt i gang når bandet gir publikum en hitparade du ikke kan ha unngått å høre før.

Celebrate består av Eirik Tilley på sang og gitar, Anders Dybendal på gitar, Sindre Kløften på keyboard og sang, Bjørn Kjetil Sagerud på trommer og Ronnie Prize på bass.

Ny uteservering

Denne uka åpner også Dogans Sportsbar sin nye uteservering. Her har Liverbirds Solør gått i bresjen for å samle inn penger for å finansiere investeringen. I skrivende stund har 78 givere gitt totalt 34.000 kroner via Spleis.no. Liverbirds Solør har gitt 20.000 kroner, og i tillegg er det flere som har gitt penger direkte til Dogans Sportsbar.

- Det er helt overveldende at så mange vil støtte opp om en slik uteservering. Det sier noe om hvor viktig denne møteplassen er for folk, sier Rundberget.

Celebrate vil spille inne på 17. mai, men de som skulle føle behov for å trekke litt frisk luft vil altså få mulighetene til det på uteserveringen til Dogans Sportsbar.