Indre Østland Fotballkrets har satt opp avdelingene for 5. divisjon 2018. I avdeling 2 finner vi alle Hedmark-lagene.

5. divisjon avdeling 2 ser slik ut: Vingrom, Ringsaker, Hamar IL, Stange, Fart, Elverum 2, Hernes, Jømna/Heradsbygd, Braskereidfoss, Kjellmyra, Grue, Kongsvinger IL.

Stig Ronny Brandett fra Kjellmyra ser fram til flere spennende lokaloppgjør neste sesong.

- Det blir en serie med forholdsvis korte avstander mellom lagene, som gjør at det blir flere spennende lokaloppgjør. Vi fyller som kjent 100 år neste år og vi jobber med å få på plass en solid 100-års tropp som skal bite godt i fra seg. «100-års troppen» blir navnet på troppen neste år. Vi prøver å få med mest mulig spillere som tidligere har ikledd seg den røde trøya, samt noen nye selvfølgelig. Det er flere som har meldt interesse og vi håper å få på plass en solid tropp allerede før jula ringes inn, forteller Brandett. 

- Det er stor interesse for å bli med rundt laget, både til å jobbe med det sportslige og økonomi. Det er flere eldre ringrever som gjør comeback på den siden også, så vi gleder oss til 2018. Vi stiller eget lag neste sesong, de fleste spillerne fra i år er også med videre. Jeg ser ingen klar favoritt i avdelingen, men regner med at både Ringsaker og Fart vil bite godt fra seg, sier Stig Ronny Brandett i Kjellmyra.