Gjengen i Gjesåsen Grenderåd håper mange spenner på seg skiene og kommer til søndagens skirenn.

- Vi ønsket å arrangere et skirenn der alle kan delta uansett alder og forutsetning. Samtidig ønsker vi å lage en uformell og fin ramme rundt arrangementet der det å møtes også står i fokus, sier Emil Glorvigen i Gjesåsen Grenderåd.

Det er mange år siden det var skirenn på Sjøli og med de skiforholdene vi har hatt i vinter så hadde vi lyst til å lage et positivt arrangement, fortsetter Glorvigen.

Premier til alle

Arrangøren kan fortelle at alle får fine premier, og i tillegg til deltakerpremiene så vil det bli trukket ut noen ekstra overraskelser. Alt fra fruktkurv, påskeegg og ekstra store premier som blir trukket på idealtid blir å finne på premiebordet.

Ute i løypa vil det også være noen aktiviteter og det vil derfor bli et skirenn litt utenom det vanlige.  

- Vi oppfordrer alle til å ta turen til Gjesåsen søndag. Her blir det skirenn med overraskelser og mottoet om at det viktigste er ikke å vinne - men å delta! Dersom du ikke har muligheten til å delta på skirennet, ja - da er du selvsagt velkommen innom Sjøli allikevel. I kiosken vil det bli servert vafler, pølser, brus, kaffe og annet godt, avslutter Glorvigen.

Påmelding kan gjøres på Sjøli søndag før rennet fra klokka 11.45 til 12.30. Første start er klokka 13.00.