Det blir en økt før lunsj og en økt etter lunsj, og det blir servert frukt og lunsj.

- Tanken er å få flest mulig jenter og gutter som spiller fotball til å møtes til en dag med fotballaktivitet, med en fin sosial ramme rundt det hele. Det blir en slags avslutning på vårsesongen for alle aktive fotballspillere i vår klubb og samarbeidsklubbene, men spillere fra andre klubber er også selvsagt velkomne. Det blir altså en aktivitetsdag fylt med fotball og aktivitet, forteller Øyvind Damhaug. 

kommer treningslære-guru

Det kommer flere dyktige instruktører fra Elverum Håndball og Elverum fotball.  

- Vi har dyktige instruktører som vil gjøre denne dagen lærerik og spennende. Fra Elverum Håndball kommer Thorsteinn Sigurjonsson. Han er fysisk trener i Elverum Håndball og ellers en treningslære- «guru» som skal ha et eget opplegg for de to eldste gruppene. Dette blir ekstra spennende! Fra Elverum fotball kommer trener og trenerutvikler Stian Aasen og toppscorer Jonas Enkerud. De vil være med å jobbe med spillerne på feltet. Stian skal også holde en kort teoribit hvor han snakker om hvordan han jobber med enkeltspillere på Elverum Fotball A-lag, fortsetter Damhaug. 

Spillerne deles opp i forskjellige grupper. 

- Vi har egen jentegruppe. Vi har nettopp startet jentelag med godt oppmøte på treninger og vi håper at enda flere jenter kan få interesse for fotball. Det blir også en keepergruppe, sier Damhaug. 

Det blir servert lunsj og frukt i løpet av dagen. 

- Husk å ta med egen vannflaske! Prisen er 150 kroner. Det er bare å melde seg på innen 20. juni til fotball@flisa-ail.no Vi håper på en fartsfylt dag med mye aktivitet og fotball på SolørRadioen Arena, sier Damhaug. 

Tidsplanen ser slik ut: 

Klokka 09.45 - 10.00 - Registrering på Bjørkheim

Klokka 10.00 - 15.00 - Økt 1, lunsj, økt 2, frukt, avslutning