Anne Marit Bredalen gikk sprint lørdag og fellesstartet på søndag. På lørdagens sprint ble det en 13. plass (1+0 strafferunder) og 1.30 bak vinneren Lotte Lie. På søndagens fellesstart ble det en sterk 4. plass (0+0+1+1 strafferunder), 40.3 sekunder bak vinneren Lotte Lie. 

- Denne helgen gikk bedre enn forrige! Ganske fornøyd med gjennomføringen på sprinten med 1-0 i skyting og bra fysisk frem til sisterunden, der tok melkesyren litt overhånd, men det holdt til en 13.plass 1.30 opp til 1. plassen. Følte meg mye bedre fysisk denne sprinten enn forrige helg, så jeg var offensiv og klar for å starte fellesstarten i dag. Hadde lagt en plan om å holde litt lav profil i starten for å ha litt mer overskudd utover i rundene, da jeg visste at jeg ikke var helt på topp fysisk med de beste og for å satse på god skyting. Planen fungerte bra med 0-0-1-1 skyting og var med å styre løpet fra 1.skyting. Godt å kjenne at det fysiske og skytingen fungerer og godt fornøyd med å ende på 4.plass i dag, sier Bredalen.

- mye å glede seg til etter jul

Neste renn er nå Norgescup i Folldal i desember. 

- Det er fortsatt litt opp til det nivået jeg har trent opp denne sesongen, men merker at jeg går meg mer i rennform med renngjennomføringer! Sesongen er lang og kun 1 Norgescup-helg i desember i Folldal 9-10. desember og mye å glede seg til etter jul, sier en fornøyd Anne Marit Bredalen.

Bror Knut Ola Bredalen tok en flott 3. plass i fellestarten for 18-åringene, 41 sekunder bak vinneren - Knut Ola hadde 3 strafferunder på 4 skytinger. Det ble 16. plass på lørdagens sprint, 2.30 bak vinneren med 3 strafferunder. 

- Jeg er også veldig stolt over gjennomføringene til brodern med 16.plass i i går og en veldig imponerende 3.plass i dag i en sterk klasse. Juniorenes sesong starter ikke før i januar med Norgescup, sier Anne Marit Bredalen.